Goors zorgpersoneel vreest voor banen

Goorse zorgverleners die in dienst zijn bij Carint Reggeland horen in de komende periode of ze op zoek moeten naar ander werk of dat ze gespaard blijven in de reorganisatie die is aangekondigd. Er verdwijnen, zo werd gisteren bekend, in totaal 230 arbeidsplaatsen bij Carint waarvan er 125 ontslagen bij het zorgpersoneel worden verwacht. Aantallen zijn niet bekend maar er werkt een groot aantal Gorenaren bij Carint dat in Goor de Stoevelaar (foto), De Wheehof, dagvoorziening De Binnenhof runt en in het Twentse Haagje ook maatschappelijk werk en dieetadviezen verstrekt.

Stoevelaar

Gerelateerde berichten

  • Veel ontslagen bij De Stoevelaar11 december 2014 Veel ontslagen bij De Stoevelaar De Stoevelaar wordt zwaar getroffen door de aangekondigde reorganisatie van Carint Reggeland. Bij het Goorse woon-zorgcentrum vallen zo'n dertig ontslagen. In de afgelopen dagen zijn de […]
  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg26 januari 2017 IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg De zorg die wordt geboden bij De Stoevelaar in Goor voldoet nu wel aan de door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) gestelde normen. Het verzorgingstehuis dat opereert onder de vlag […]
  • Open Huis ouderenzorg Stoevelaar13 maart 2017 Open Huis ouderenzorg Stoevelaar De locaties van Carintreggeland in Goor en omgeving openen zaterdag haar deuren voor belangstellenden. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u kijken bij De Stoevelaar om te zien hoe het is […]
  • Carint weg uit de Grotestraat15 februari 2019 Carint weg uit de Grotestraat Het kantoor van Carint Reggeland is gesloten. Het team wijkverpleging Goor Zuid is verhuisd naar Medisch Centrum De Oliphant aan de Irisstraat. Daar kunnen mensen nu terecht voor […]