Reggehof zoekt foto’s voor reünie

Iedere Gorenaar die nog leuke foto’s heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De fotopresentatie is onderdeel van een bonte avond met optredens in de grote en kleine zaal van het Goorse theater en evenementencentrum. Zo zullen de makers van de toenmalige Goorse Oudejaarsconference nog een keer ten tonele verschijnen en speelt Apollo’s Bigband met de oud-winnaars van Hoftalenten. Ook Wipneus en Pim zijn present. Voor deze avond zijn gratis kaarten beschikbaar die kunnen worden afgehaald bij De Reggehof. Wie meer informatie wil of foto’s beschikbaar wil stellen kan mailen met info@nullreggehof.nl of bellen met 0547-284880. Later deze week meer over de reünie en de geschiedenis van De Reggehof.

reggehof-night

Gerelateerde berichten

  • Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie5 oktober 2014 Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie Het was vooral het feest der herkenning gisteravond tijdens de Reggehofreünie. Het Goorse Verenigings en Evenementencentrum vierde het twintig jarig bestaan en dat bracht veel […]
  • Terug na een onvergetelijke Bangkoktrip6 september 2016 Terug na een onvergetelijke Bangkoktrip De Goorse enclave die in de afgelopen week afreisde is voor het grootste gedeelte weer terug op Nederlandse bodem. Voor het 70e verjaardagsfeest van de Goorse zakenman Gerard van Hal […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof8 oktober 2020 Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof Ondanks de aangescherpte maatregelen en geen ontheffing voor theater de Reggehof in Goor, is er morgenavond, vrijdag 9 oktober, toch een voorstelling. Voor een intiem gezelschap van […]
  • Daverende aftrap Goorse Revue14 december 2019 Daverende aftrap Goorse Revue De kop is eraf voor de deelnemers aan de Grote Goorse Kerstrevue. De show van het cabaretduo Eeftink/Schabbink beleefde gisteren een daverende première in de achterzaal van De Ster. […]