Reggehof zoekt foto’s voor reünie

Iedere Gorenaar die nog leuke foto’s heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De fotopresentatie is onderdeel van een bonte avond met optredens in de grote en kleine zaal van het Goorse theater en evenementencentrum. Zo zullen de makers van de toenmalige Goorse Oudejaarsconference nog een keer ten tonele verschijnen en speelt Apollo’s Bigband met de oud-winnaars van Hoftalenten. Ook Wipneus en Pim zijn present. Voor deze avond zijn gratis kaarten beschikbaar die kunnen worden afgehaald bij De Reggehof. Wie meer informatie wil of foto’s beschikbaar wil stellen kan mailen met ln.foheggernull@ofni of bellen met 0547-284880. Later deze week meer over de reünie en de geschiedenis van De Reggehof.

reggehof-night