Aanpassingen nieuwe website Goorsnieuws

Computer

Er komen enkele aanpassingen aan de vernieuwde website Goorsnieuws.nl. Na de introductie van de nieuwe site op 15 september jongstleden is een stroom aan reacties binnengekomen. Veelal positief maar er was ook kritiek, met name op de vindbaarheid van berichten. Daar waar eerder berichten onder elkaar te lezen waren zijn de laatste vijf nieuwsberichten nu ondergebracht in de zogenoemde slider alvorens ze naar de frontpage verhuizen. Gebleken is dat veel lezers daar moeite mee hebben. Daarom is besloten om dat te gaan veranderen. Allereerst gaat het aantal foto’s in de slider terug naar drie en zullen op de frontpage daaronder alle nieuwsberichten geplaatst worden op de manier waarop dat eerder ook zo was. De laatste berichten dus bovenaan op de frontpage.

De redactie hoopt dat daarmee duidelijkheid wordt geschapen en wil eenieder bedanken voor de suggesties. Blijf ons voeren, is het motto, dan kunnen wij u blijven voeren. De slogan van de best bezochte lokale nieuwssite in de regio is niet voor niets: Voor en door Goor.  De bedoeling is dat de aanpassingen morgen (donderdag) zijn doorgevoerd.