Weer inbraak op industrieterrein

Het was vannacht weer raak op één van de Goorse bedrijventerreinen. Op de Whee werd vannacht ingebroken in een auto op het terrein van van Erp Auto’s en Campers. Hierbij is een ruit ingeslagen en een navigatiesysteem ontvreemd. Het terrein is beveiligd met camera’s en s’nachts verlicht maar dat weerhield de dieven er niet van om toch toe te slaan. De getroffen auto is zwaar beschadigd. De politie is inmiddels ter plekke geweest en heeft de zaak in onderzoek. Wie tips heeft die kunnen leiden naar de dader(s) kan zich daar melden.

Vanerpgoor

Gerelateerde berichten

  • Inbraak bij bedrijf aan Breukersweg28 april 2018 Inbraak bij bedrijf aan Breukersweg Bij een bedrijf aan de Breukersweg op het Goorse bedrijventerrein De Spechthorst is afgelopen maandag ingebroken. Dat heeft de politie bekend gemaakt. De inbraak vond plaats tussen kwart […]
  • Gewonde bij ongeval op Breukersweg6 november 2016 Gewonde bij ongeval op Breukersweg Een auto is vanmorgen hard op een boom geknald op de Goorse Breukersweg op industrieterrein De Spechthorst. In de auto zaten twee mensen waarvan er één gewond raakte en met een ambulance […]
  • Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]
  • Ook brutale inbraak op Hogenkamp: navigatiesysteem ontvreemd7 november 2014 Ook brutale inbraak op Hogenkamp: navigatiesysteem ontvreemd De brute inbraak in de Albert Heijn van afgelopen nacht lijkt niet op zichzelf te staan. Ook op de Hogenkamp was het in de nacht van donderdag op vrijdag raak. De bij velen bekende kapster […]
  • Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe27 juli 2020 Inbrekers slaan (tevergeefs) toe op complex vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe is afgelopen weekend slachtoffer geworden van een aantal onverlaten. Op Sportpark Piepwillem is geprobeerd om in te breken en is op meerdere plekken schade […]