Derby der rood-zwarten

GFC gaat morgen op voor de tweede Hofderby van het seizoen. De Goorse rood-zwarten ontvangen Rood Zwart uit Delden. De promovendus is niet begonnen aan het nieuwe seizoen en staat onderin, waar GFC met zes punten mag spreken van een goed begin. Romano Lammertink beschikt over een fitte selectie. Trainer Mark Dijkstra van Hector niet. Hij mist nog altijd Christian Haverslag en Ivan van Dam. Ook zonder hen wist Hector vorige week te stunten tegen vv Twenthe, 4-1. Nu moet de ploeg het opnemen tegen koploper EMOS. Twenthe, dat dramatisch is begonnen aan het seizoen, ontvangt de ploeg met de minste verliespunten: Hengelo. Twenthe mist defensief wat spelers, maar zal moeten winnen om uitzicht te houden op de subtop. Vanaf 14.00 uur alle tussenstanden via deze site.

GFCsokken

 

Gerelateerde berichten

  • Laatste duels van 201413 december 2014 Laatste duels van 2014 Voor de Goorse clubs staat morgen de laatste wedstrijd van 2014 op de rol. Twenthe gaat met een fitte selectie op bezoek bij TVO in Beckum. Hector, dat vorige week knap de derby wist te […]
  • Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi22 oktober 2016 Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi Geen competitievoetbal dit weekend voor de Goorse clubs. De KNVB heeft de herfstvakantie vrijgehouden om inhaal- en bekerduels in te plannen. Twenthe vond donderdag haar waterloo in de […]
  • GFC thuis, Hector naar UDI en Hofderby voor Twenthe5 oktober 2019 GFC thuis, Hector naar UDI en Hofderby voor Twenthe De Goorse clubs komen na wisselend succes in de eerste twee speelrondes vandaag en morgen weer in actie met onder meer een Hofderby voor vv Twenthe. Allereerst GFC dat vanmiddag vanaf […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Streep door GFC – ABS20 januari 2019 Streep door GFC – ABS Voor het eerste elftal van GFC duurt de winterstop nog een week langer. Door de intrede van Koning Winter in ons kikkerlandje is het veld op Sportpark Heeckeren onbespeelbaar en kan er […]