Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie

Het was vooral het feest der herkenning gisteravond tijdens de Reggehofreünie. Het Goorse Verenigings en Evenementencentrum vierde het twintig jarig bestaan en dat bracht veel oud-medewerkers en bezoekers op de been. Directeur Ruut te Velthuis huldigde een aantal mensen van het eerste uur onder wie Riet ten Duis, de weduwe van grondlegger Eddie ten Duis. In de foyer waren oude foto’s- en beelden te zien terwijl er allerlei optredens waren in de kleine en de grote zaal.

Hoftalentenreggehofreunie2

Fraai was het optreden van het Utrechtse koor Divina, gezellig waren de klanken van de Reggetaler Spatzen. In de theaterzaal speelde de Apollo Bigband onder leiding van de nieuwe dirigent Bert Fransen. Naast de eigen muziek begeleidden de Goorse muzikanten ook een aantal Hoftalenten uit het verleden zoals Ellen Kremers en Bo Bosboom. De cabaretiers Bert Eeftink en Paul Schabbink kwamen met een voordracht en bezongen De Zon. De after-party was voor Wipneus en Pim met een dynamische feestact waarbij het publiek in de grote zaal actief werd betrokken.

Divinareggehof

Bertenpaulreggehofreunie

Reggetalerspatzenreggehof

Wipneusenpimreggehof

 

Gerelateerde berichten

  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof8 oktober 2020 Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof Ondanks de aangescherpte maatregelen en geen ontheffing voor theater de Reggehof in Goor, is er morgenavond, vrijdag 9 oktober, toch een voorstelling. Voor een intiem gezelschap van […]
  • Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten13 januari 2017 Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten Een mooi gevulde evenementenkalender voor dit weekeinde met vanavond het optreden van de alom geprezen Ashton Brothers in De Reggehof. Zij brengen hilarische sketches met acrobatiek en […]
  • Wim ‘meneer’ Leetink 80 jaar vergroeid met Apollo2 december 2016 Wim ‘meneer’ Leetink 80 jaar vergroeid met Apollo Hij is dé belichaming van de Goorse muziektrots Apollo: Wim Leetink die door de leden van de muziekvereniging met alle respect wordt aangesproken met 'meneer'. Generaties Goorse leerlingen […]
  • Feestweek jubilerende Puntdakschool van start23 mei 2016 Feestweek jubilerende Puntdakschool van start Het moet een spetterende feestweek worden bij de Puntdakschool met diverse hoogtepunten zoals de afsluitende reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten komende zaterdag. Vanochtend is […]