Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie

Het was vooral het feest der herkenning gisteravond tijdens de Reggehofreünie. Het Goorse Verenigings en Evenementencentrum vierde het twintig jarig bestaan en dat bracht veel oud-medewerkers en bezoekers op de been. Directeur Ruut te Velthuis huldigde een aantal mensen van het eerste uur onder wie Riet ten Duis, de weduwe van grondlegger Eddie ten Duis. In de foyer waren oude foto’s- en beelden te zien terwijl er allerlei optredens waren in de kleine en de grote zaal.

Hoftalentenreggehofreunie2

Fraai was het optreden van het Utrechtse koor Divina, gezellig waren de klanken van de Reggetaler Spatzen. In de theaterzaal speelde de Apollo Bigband onder leiding van de nieuwe dirigent Bert Fransen. Naast de eigen muziek begeleidden de Goorse muzikanten ook een aantal Hoftalenten uit het verleden zoals Ellen Kremers en Bo Bosboom. De cabaretiers Bert Eeftink en Paul Schabbink kwamen met een voordracht en bezongen De Zon. De after-party was voor Wipneus en Pim met een dynamische feestact waarbij het publiek in de grote zaal actief werd betrokken.

Divinareggehof

Bertenpaulreggehofreunie

Reggetalerspatzenreggehof

Wipneusenpimreggehof

 

Gerelateerde berichten

  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten5 december 2014 Helligen Hendrik: Nog enkele kaarten Voor de voorstelling LöS van Helligen Hendrik zijn alleen nog een paar kaarten voor komende zondag verkrijgbaar. De shows van morgen en volgende week zaterdag en zondag zijn volledig […]
  • Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten13 januari 2017 Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten Een mooi gevulde evenementenkalender voor dit weekeinde met vanavond het optreden van de alom geprezen Ashton Brothers in De Reggehof. Zij brengen hilarische sketches met acrobatiek en […]
  • Publiek wil meer muziek in De Reggehof7 april 2016 Publiek wil meer muziek in De Reggehof Het Goorse publiek wil meer muziekvoorstellingen in theater De Reggehof. Dat is één van de uitkomsten van onderzoek dat in de afgelopen maanden is verricht door studenten van de Hogeschool […]
  • Nog enkele kaarten voor voorstelling Guido Weijers27 februari 2015 Nog enkele kaarten voor voorstelling Guido Weijers Er zijn nog een paar losse toegangstickets beschikbaar voor de show van Guido Weijers, morgen in Goor. De populaire cabaretier staat dan voor een verder volle theaterzaal van De Reggehof […]