Nikita wint aanmoedigingsprijs

Nikita Krouwel heeft vanmiddag de aanmoediigngsprijs gewonnen tijdens Hofpopvoices in De Reggehof. De leerlinge van OBS De Puntdak zong in het overvolle theater ‘So incredible’ van Ilse de Lange. Hofpopvoices 2009 werd een prooi voor Gamar Almoeiz Abdelmaem van de Petrusschool uit Hengevelde. Hij ontroerde met het prachtige Halleluja. De zancontest is een jaarlijkse wedstrijd voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van alle basisscholen uit de Hof van Twente. Elke school vaardigde de beste kandidaat af waardoor er 21 deelnemers op het podium stonden. De kandidaten werden live begeleid door de docentenband van de muziekschool Hof van Twente en tijdens het juryberaad trad het jeugdpopkoor Too Crazy op.

Nikita Krouwel
Er waren ook prijzen voor de beste zangtalenten van de twee verschillende groepen. Annemart Jansen van OBS Stokkum zong evenals Nikita Krouwel ‘So incredible’ en was de beste in groep 8. De winnares bij groep 7 heet Lindi van Ooijen van De Toonladder. Zij bracht met een flitsende jurk het nummer ‘Click Clack’ van Ralf, de Nederlandse winnaar van het junior Eurovisie Songfestival.