Hector verliest van koploper

Hector heeft geen vervolg kunnen geven aan de 4-1 zege van vorige week tegen Twenthe. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Enschede met 3-1 onderuit tegen koploper Emos. De nederlaag was terecht al waren er momenten dat Hector zomaar meer zou kunnen krijgen. Bij rust was het 1-0 voor de thuisploeg door een goal van Dennis Bergers. Hij scoorde een kwartier na rust ook de 2-0. Daarna was het duel gelopen en werd het 3-0 door een treffer van Frank Elkink die strak inschoot na een voorzet vanaf de linkerkant. Marinus Wolters redde de eer voor Hector met de 3-1 tien minuten voor tijd.

Emoshector2

Hector heeft nu 4 punten uit de 5 tot nu toe gespeelde wedstrijden en treft volgende week TVO uit Beckum dat twee punten meer heeft. “Dan moeten we er dus staan. Dat deden we vandaag ook wel want op de werklust heb ik vandaag ook niets aan te merken. Emos was wel wat beter maar ik had na de 1-0 wel het idee dat we het gelijk konden trekken. Na de tweede goal was het gebeurd.” aldus de oefenmeester van de Goorse volksclub.