Hector verliest van koploper

Hector heeft geen vervolg kunnen geven aan de 4-1 zege van vorige week tegen Twenthe. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Enschede met 3-1 onderuit tegen koploper Emos. De nederlaag was terecht al waren er momenten dat Hector zomaar meer zou kunnen krijgen. Bij rust was het 1-0 voor de thuisploeg door een goal van Dennis Bergers. Hij scoorde een kwartier na rust ook de 2-0. Daarna was het duel gelopen en werd het 3-0 door een treffer van Frank Elkink die strak inschoot na een voorzet vanaf de linkerkant. Marinus Wolters redde de eer voor Hector met de 3-1 tien minuten voor tijd.

Emoshector2

Hector heeft nu 4 punten uit de 5 tot nu toe gespeelde wedstrijden en treft volgende week TVO uit Beckum dat twee punten meer heeft. “Dan moeten we er dus staan. Dat deden we vandaag ook wel want op de werklust heb ik vandaag ook niets aan te merken. Emos was wel wat beter maar ik had na de 1-0 wel het idee dat we het gelijk konden trekken. Na de tweede goal was het gebeurd.” aldus de oefenmeester van de Goorse volksclub.

Gerelateerde berichten

  • Knallend het jaar uit…31 december 2012 Knallend het jaar uit… Goor steekt vandaag weer massaal vuurwerk af. Elke minuut zijn in 't Twentse Haagje diverse knallen te horen. Ook Sam (links op de foto) en Silke doen mee aan de oudejaarstraditie. Zij […]
  • Hector uitgeschakeld in bekertoernooi28 augustus 2015 Hector uitgeschakeld in bekertoernooi Hector ging vanavond in het laatste pouleduel van het regionale bekertoernooi hard onderuit. In Borne werd het tegen de plaatselijke BVV maar liefst 6-1 voor de gastheren. Een geflatteerde […]
  • Goorse teams naar eindstreep in Carbagerun18 juli 2014 Goorse teams naar eindstreep in Carbagerun Drie van de vier Goorse teams hebben vandaag de finish bereikt van de Carbagerun. De acht Goorse jongens reden vandaag de laatste etappe vanuit Slowakije naar het Zuid Duitse Egging am […]
  • fa3zkg9es8dag2xgl8os5f8og-w620-h352-q90-f-bececed2 augustus 2013 Richting de 35°C, kijk uit Het is vandaag ook in Goor oppassen geblazen door de combinatie van extreme warmte en de dreigende smog. Het is volgens Paul Wensveen van de GGD belangrijk om vooral tussen twaalf en vier […]
  • Subsidie voor GFC en Hector11 januari 2016 Subsidie voor GFC en Hector Een langgekoesterde wens om het kleedkamergebouw te vernieuwen kan bij GFC in vervulling gaan. De Goorse voetbalclub kan daarvoor een subsidie van 66.000 euro tegemoet zien. Het gaat […]