GFC oefent tegen topklasser HSC

GFC speelt morgenavond een oefenduel tegen HSC ’21. Het duel wordt gespeeld in het kader van de ‘verjaardag’ van de rood-zwarten. De Goorse Football Club erd op 7 oktober van het jaar 1907 opgericht en jaarlijks wordt er op die dag iets georganiseerd. HSC, dat slecht aan de competitie begon, won gisteren met 4-0 van de Koninklijke HFC uit Haarlem in de hoogste amateurdivisie (foto). GFC doet het goed in de vierde klasse A. De ploeg van trainer Romano Lammertink klopte Rood Zwart met 3-0. De komst van HSC naar GFC is niet toevallig. Bij de Haaksbergse club is Gorenaar en GFC-lid Peter Visser de technisch directeur. Bij GFC wordt vanavond de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden.

HSC21

 

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC27 maart 2017 FC Twente opent voorbereiding in Goor tegen GFC FC Twente speelt de eerste wedstrijd in voorbereiding op het volgende seizoen op sportpark Heeckeren tegen GFC. Het oefenduel wordt gespeeld op zaterdag 1 juli en begint om 17.00 uur. De […]
  • GFC onderuit in Glanerbrug28 september 2014 GFC onderuit in Glanerbrug GFC is er niet in geslaagd om na de twee zeges op Hector en Barbaros, te winnen van Avanti Wilskracht. In Glanerbrug werd het 2-0 voor de thuisploeg. In een gelijkopgaande wedstrijd was […]
  • Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente28 juni 2017 Meer dan 750 kaarten verkocht voor GFC-FC Twente De voorbereidingen zijn in volle gang op sportpark Heeckeren voor de opening van de seizoensvoorbereiding in wedstrijdverband, komende zaterdag van FC Twente in Goor tegen GFC. Het veld […]
  • Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente7 juni 2017 Bas Nijhuis fluit GFC – FC Twente De Enschedese topscheidsrechter Bas Nijhuis is op zaterdag 1 juli de scheidsrechter tijdens de voetbalwedstrijd GFC - FC Twente op sportpark Heeckeren. De flamboyante arbiter wordt gezien […]