ID-kaart verloren op de Whee

Op de Whee, in de omgeving van de Scherpenzeelseweg, is een ID-kaart verloren op naam van R. Jordens. De vinder kan contact opnemen via telefoonnummer 06-24622712.

Gerelateerde berichten

  • Actie tegen verbod Schoolfeestglas12 november 2010 Actie tegen verbod Schoolfeestglas Het verbod op het Schoolfeestglas houdt de gemoederen flink bezig in het Goorse en inmiddels ook daarbuiten. De regionale media zijn inmiddels ook op het verhaal 'gedoken' en inwoners […]
  • Officiële opening De Reggeroos5 oktober 2015 Officiële opening De Reggeroos In de foyer van De Reggehof vindt vrijdag om 11.00 uur de officiële opening plaats van het café De Reggeroos. Het is een initiatief van stichting Aveleijn, waar cliënten appeltaart bakken […]
  • Inloopdag mini’s vv Twenthe2 mei 2016 Inloopdag mini’s vv Twenthe Waar het eerste team van Twenthe nog altijd in de race is voor het kampioenschap is de club ook alweer op zoek naar de talenten voor de toekomst. Om die reden organiseren de Tricolores een […]
  • Geen straatverlichting door ondergrondse netwerkstoring11 februari 2022 Geen straatverlichting door ondergrondse netwerkstoring De straatverlichting in een aantal straten op De Whee doet het al enige tijd niet. Dit komt, naar nu blijkt, door een ondergrondse netwerkstoring. Het gaat om de lantaarns in de […]
  • Aveleijn opent haar deuren9 maart 2019 Aveleijn opent haar deuren In de week van 11 tot en met 16 maart 2019 vindt de landelijke Week van Zorg en Welzijn plaats. In heel Nederland zetten zorgorganisaties hun deuren open voor publiek om te laten zien hoe […]