De Zon-reünie: De vijfde en laatste vraag

Veel goede maar ook veel foute antwoorden op de vraag welke, later landelijke bekende band, veel optrad bij de toenmalige Dancing De Zon. Het juiste antwoord is Volumia met toen als voorzanger Xander de Buisonje. Uit de goede inzenders werd het briefje met de naam Sander ten Donkelaar getrokken als winnaar van de vierde ronde. Hij krijgt twee toegangskaarten voor de Reünie van De Zon, komende zaterdag bij herberg De Pot. Er zijn nog twee kaarten te winnen. Wie het juiste antwoord mailt op de vraag:  Uit hoeveel zalen bestond Dancing De Zon in de hoogtijdagen ? maakt kans op de toegangsbewijzen. Mailen kan weer naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. De prijswinnaar wordt donderdag bekend gemaakt.

Depotzonreunie1

Gerelateerde berichten

  • Gratis naar reünie dancing De Zon ?19 september 2014 Gratis naar reünie dancing De Zon ? Met diverse optredens en de discjockey's van toen belooft de reünie van dancing De Zon een ware happening te worden. Op zaterdag 11 oktober is bij Herberg De Pot het weerzien van de […]
  • De Zon en zijn zalen…9 oktober 2014 De Zon en zijn zalen… Hoeveel zalen had Dancing De Zon in de hoogtijdagen ? Deze laatste vraag in een serie van vijf leverde veel maar vooral ook diverse antwoorden op. En er zijn ook diverse antwoorden […]
  • Bridge, hardlopen en swingen…6 maart 2020 Bridge, hardlopen en swingen… Een relatief rustig weekeinde kwa activiteiten dit keer en dat heeft mede te maken met de annulering van de voorstelling van Tweeduuster in De Reggehof. Vanavond is er wel de bridge-drive […]
  • Hofjazzband bij De Pot25 maart 2019 Hofjazzband bij De Pot Zondag organiseert de Hofjazzband voor de 24e keer een optreden in Herberg de Pot in Markelo. Sinds 12 maart 1995 is dit een jaarlijks terugkerende traditie. De band bestaat sinds 1975 en […]
  • Volle bak bij Sterr XXL31 januari 2016 Volle bak bij Sterr XXL Zo'n 350 gasten hebben zaterdag het jongerendacefeest SterXXL bezocht. Dat werd voor de tweede keer georganiseerd door zes Goorse jongens in de achterzaal van De Ster. Er werd door de twee […]