Najaarstitel voor VV Twenthe F6

De voetballertjes van VV Twenthe F6 hebben ongeslagen het kampioenschap binnen gehaald. Het team bestaande uit Tolga Alptekin, Luuk Freriksen, Milan Elfers, Stijn van Straaten, Dani Hilhorst, Mido Homan, Bjorn Veenstra en Rob Maneschijn wonnen in de najaarscompetitie maar liefst elf wedstrijden. Eenmaal verliet de ploeg met een punt het veld. De laatste, beslissende wedstrijd was een echte thriller. Twenthe bleek nipt te sterk voor Tubantia F3 (1-0), waardoor de titel een feit was. Na de wedstrijd konden de ‘champagnekurken’ knallen. De spelers en coaches zijn dan ook in het zonnetje gezet. Na een bakje patat kreeg iedereen een medaille en een beeldje voor de goede prestatie.
Twenthe F6

Gerelateerde berichten

  • Goors trio terug van indrukwekkende Auschwitz-trip2 mei 2015 Goors trio terug van indrukwekkende Auschwitz-trip Het Goorse trio Maaike Baake (20), Demi Paskamp (20) en Luuk Slagers (17) zijn weer terug in het Twentse Haagje na een indrukwekkende trip naar Polen met een groep Canadese en Nederlandse […]
  • Goor Collectief woedend op gemeente14 april 2010 Goor Collectief woedend op gemeente Ondernemersvereniging Goor Collectief is woedend op de gemeente Hof van Twente. Aanleiding is de brief die rond is gestuurd met daarin een uitnodiging om volgende week donderdag te praten […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (19)28 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (19) * Goor maakt zich op voor de laatste Schoolfeestdag van 2015. De optocht staat al opgesteld. En ook in het straatbeeld staan de diverse BBQ’s en party-tenten alweer aan de straat. * […]
  • Eminent duel voor vv Twenthe29 september 2012 Eminent duel voor vv Twenthe Twenthe staat morgen al vroeg in het seizoen voor een belangrijk duel. Op sportpark Piepwillem is Tubanters 1897 te gast. En de hekkensluiter uit Enschede zal verslagen moeten worden om […]
  • Zingen in de Zanzibar…29 april 2009 Zingen in de Zanzibar… Normaliter is er vanuit de Rellieloods een kakefonie van werk- en gereedschapsgeluiden te horen, begeleid door het nodige Goorse gedram. Voor één keer was dat anders. De hamers en boren […]