Nieuwe tennishal voor TV De Mossendam

Bij tennisvereniging De Mossendam beginnen vrijwilligers deze week met de werkzaamheden aan de nieuwe tennishal. De oude luchtkoepel gaat tegen de vlakte. De hal voldoet niet meer aan de huidige tijd en moet nodig vervangen worden. De club kiest voor een zelfde soort hal, die de komende jaren onderdak moet bieden aan de winterse tennissers. Ook het tapijt wordt voor een deel onder handen genomen.

Tennishal De Mossendam

Gerelateerde berichten

  • Heeckerenschool wint Badmintontoernooi2 maart 2018 Heeckerenschool wint Badmintontoernooi Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 […]
  • WK-finale handbal live in de sporthal20 december 2015 WK-finale handbal live in de sporthal De Goorse handbalvereniging Dynamiek organiseert vanmiddag een Oranjefeestje in sporthal De Mossendam. Centraal staat de finale van het wereldkampioenschap die live kan worden bekeken op […]
  • Stratenvolleybaltoernooi in De Mossendam27 januari 2017 Stratenvolleybaltoernooi in De Mossendam Er wordt weer een volleybaltoernooi georganiseerd voor buurten en straten in sporthal De Mossendam. Dat toernooi is op zaterdag 22 april tussen 12.00 uur en 18.00 uur en er kan vanaf heden […]
  • Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam3 juli 2019 Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam Eline Edel wordt de nieuwe clubtrainster van de Goorse tennisvereniging Mossendam. De 21-jarige Goorse is een kind van de club en momenteel in de afrondende fase van haar opleiding […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]