Forse nederlaag tafeltennissers Olympia

De tafeltennissers van Olympia hebben dit weekend op pijnlijke wijze kennisgemaakt met de top in de eerste klasse D. De Goorse bezoekers werden in Enschede met 9-1 naar huis gestuurd door koploper D.T.S. 2. Alleen Wilko Busschers kwam tot een overwinning. Op dit moment staat Olympia vijfde en die plek betekent aan het einde van het seizoen degradatie. Woensdag kan de ploeg zich al revancheren. Dan speelt Olympia tegen Bornerbroek, dat laatste staat. Een ruime overwinning is hard nodig om uit de zorgen te komen door Olympia.

tafeltennis

Gerelateerde berichten

  • Olympia boekt eerste zege3 februari 2020 Olympia boekt eerste zege De tafeltennissers van Olympia hebben hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie geboekt. De eerste-klasser die vorige week in Enschede nog met 6-3 verloor van Entac 4, won in de […]
  • Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel29 april 2019 Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel Een titel met een zinderende ontknoping. De mannen van Olympia 2 hebben na een sensationeel slot het kampioenschap in de wacht gesleept in de tweede klasse F bij het regionale […]
  • Olympia wint in Enschede8 april 2019 Olympia wint in Enschede In de 1e klasse D van de afdeling Oost hebben de tafeltennissers van Olympia 1 een 6-4 zege geboekt op Entac 4. Omdat ook koploper Blauw-Wit 4 tegen Thibats 2 met 6-4 won, blijft de […]
  • Olympia zwaar onderuit in topper1 april 2019 Olympia zwaar onderuit in topper De tafeltennissers van Olympia hebben in de topper tegen koploper Blauw-Wit 4 een forse -19 nederlaag geleden. De spelers uit Almelo bleken op alle fronten sterker dan de gastheren en […]
  • Olympia verspeelt koppositie25 maart 2019 Olympia verspeelt koppositie De tafeltennissers van het eerste team van Olympia zijn de koppositie in de eerste klasse D kwijt. In Enschede werd met 6-4 verloren van Thibats 2. Het Almelose Blauw-Wit 4 won […]