Youtube-kanaal Goorsnieuws.nl

Er is een een eigen Youtube-kanaal gestart door de makers van deze site. Op dit kanaal zullen met de regelmaat van de klok beelden van Goorse evenementen en gebeurtenissen worden geplaatst. Ook oud filmmateriaal van het Twentse Haagje krijgt een plek op het filmkanaal. Daarvoor kan ook beeldmateriaal worden aangeleverd. Wie fraaie Goorse beelden ter beschikking wil stellen kan contact opnemen met de redactie. Goorsnieuws werkt op het nieuwe kanaal samen met de Goorse filmmaker Stephan Kuipers (foto). Hij heeft een schat aan Goors beeldmateriaal en monteerde deze week nog een fraaie video van het afscheid van de Travelin ‘Band tijdens het School- en Volksfeest die hier is te bekijken. 

 

Stephankuipers

Gerelateerde berichten

  • Geen gekleurde pieten in Sinterklaasverhaal19 oktober 2015 Geen gekleurde pieten in Sinterklaasverhaal In het Goorse Sinterklaasverhaal, dat vanaf 15 november is te zien op het Youtube-kanaal van Goorsnieuws.nl, zullen naast Sinterklaas louter Zwarte Pieten te zien zijn. De producenten […]
  • Figuranten gezocht voor ‘Hof van Sint’22 september 2016 Figuranten gezocht voor ‘Hof van Sint’ De producenten van de Sinterklaasserie 'Hof van Sint' zijn op zoek naar figuranten. De regie- en redactie (foto) heeft het draaiboek- en het verhaal in grote lijnen samengesteld en is tot […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Apollo op de paaskermis bij Ongena…26 oktober 2014 Apollo op de paaskermis bij Ongena… Uniek beeldmateriaal op het Youtubekanaal van deze site. Erna Aalbers stelde beelden beschikbaar uit de jaren zestig. Apollo is in actie te zien op het terrein bij het toenmalige café […]
  • Bijzondere film voor Goorse schoolverlaters2 juli 2016 Bijzondere film voor Goorse schoolverlaters Het schooljaar loopt ten einde en dat betekent dat voor de kinderen van groep 8 een nieuw tijdperk aan gaat breken. Weg van de basisschool en op naar de diverse brugklassen. Een tijdperk […]