Gezelligheid troef tijdens Zon-reünie

Het was een avond met gezellige drukte bij Herberg De Pot. Veel fervente bezoekers van het toenmalige Dancing De Zon wisten de weg te vinden naar de Markelose horecagelegenheid die door de initiatiefnemers van de Zon-reünie compleet was getransformeerd tot discotheek. De DJ’s van toen draaiden de plaatjes toen en Social Heat speelde alsof het een lieve lust was. De muzikanten van die band traden in het verleden ook vaak op bij De Zon en waren voor een heuse revival weer bij elkaar. De reünie werd ook bezocht door oud-Gorenaren en mensen uit andere plaatsen die goede herinneringen bewaarde aan de discotheek in De Wheeme.

141012_DeZon9

141012_DeZon7

Zonreunie8

141012_DeZon1

141012_DeZon8

Zonreunie6

141012_DeZon4

141012_DeZon2

141012_DeZon5

Zonreunie1Zonreunie7

Zonreunie8

 

Gerelateerde berichten

  • De Zon en zijn zalen…9 oktober 2014 De Zon en zijn zalen… Hoeveel zalen had Dancing De Zon in de hoogtijdagen ? Deze laatste vraag in een serie van vijf leverde veel maar vooral ook diverse antwoorden op. En er zijn ook diverse antwoorden […]
  • Gratis naar reünie dancing De Zon ?19 september 2014 Gratis naar reünie dancing De Zon ? Met diverse optredens en de discjockey's van toen belooft de reünie van dancing De Zon een ware happening te worden. Op zaterdag 11 oktober is bij Herberg De Pot het weerzien van de […]
  • Diamanten paar Alie en Henk Loonstra…1 september 2019 Diamanten paar Alie en Henk Loonstra… Het is absoluut een bijzonderheid als je in de gelukkige omstandigheid bent om een diamanten huwelijk te mogen vieren. Vandaag valt die eer te beurt aan Alie en Henk Loonstra uit de […]
  • Het groeit en het bloeit…2 mei 2015 Het groeit en het bloeit… Het vervolg op de Goorse Lente die de Goorse weerman en fotograaf Eric Effing begin maart al toonde, laat zich zien op deze zonnige zaterdag aan het begin van mei. Prachtige vergezichten […]
  • Elvis en Hazes op Goorse Avond28 augustus 2017 Elvis en Hazes op Goorse Avond De vakantie zit er voor de meesten weer op en het dagelijks leven, of sleur zoals u wilt, staat weer voor de deur. Zo ook de Goorse Avond. Het traditionele moment om de vakantieverhalen te […]