Onze Stem bestaat 90 jaar

Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van het jaar 1924 opgericht. Het jubileum wordt op 7 maart pas muzikaal gevierd. Dan is er een concert in de Hofkerk met het projectorkest Twente en vier gelouterde solisten. Onze Stem verwelkomt ook graag nieuwe leden in dit feestjaar. Repetities zijn immer op de woensdagavonden in De Reggehof en staan onder leiding van de Duitse dirigente Astrid Krause. Voor meer info raadpleeg de site of stuur een email.

Onzestem

Gerelateerde berichten

  • Krause weg als dirigente Onze Stem27 januari 2017 Krause weg als dirigente Onze Stem Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem heeft een nieuwe dirigente. Mirjam Spoelman volgt Astrid Krause die jarenlang voor het Goors gemengde koor stond. Krause, die een andere uitdaging […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Elfde editie Hofpopvoices28 november 2014 Elfde editie Hofpopvoices De theateradepten zullen dit weekend bovenal uitkijken naar zondag. Dan staat de elfde editie van Hofpopvoices namelijk op de rol. De beste zangers en zangeressen van de groepen 7 en 8 van […]
  • Zoektocht naar Hoftalent weer van start4 november 2014 Zoektocht naar Hoftalent weer van start De jaarlijkse zoektocht naar hét zangtalent van de Hof van Twente gaat weer beginnen. De finale van de zangcontest waar traditioneel veel Goorse deelname is wordt op dinsdag 30 december in […]
  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]