Onze Stem bestaat 90 jaar

Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van het jaar 1924 opgericht. Het jubileum wordt op 7 maart pas muzikaal gevierd. Dan is er een concert in de Hofkerk met het projectorkest Twente en vier gelouterde solisten. Onze Stem verwelkomt ook graag nieuwe leden in dit feestjaar. Repetities zijn immer op de woensdagavonden in De Reggehof en staan onder leiding van de Duitse dirigente Astrid Krause. Voor meer info raadpleeg de site of stuur een email.

Onzestem

Gerelateerde berichten

  • Onze Stem weer actief3 juli 2021 Onze Stem weer actief De leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zij na een lange coronaperiode ook weer begonnen. Herberg de Pot was plaats van handeling voor de eerste repetitie onder leiding van […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Krause weg als dirigente Onze Stem27 januari 2017 Krause weg als dirigente Onze Stem Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem heeft een nieuwe dirigente. Mirjam Spoelman volgt Astrid Krause die jarenlang voor het Goors gemengde koor stond. Krause, die een andere uitdaging […]
  • Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents10 mei 2021 Vragen en zorgen over fusie Reggehof en Home of Talents Naar aanleiding van de zorgen van vier muziek- en zangverenigingen over de op handen zijnde fusie tussen De Reggehof en de muziekschool (Home of Talents), heeft de plaatselijke fractie […]
  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]