Dronken vrouw botst op twee auto’s

Een Goorse is gisteravond aangehouden nadat ze twee auto’s aanreed in de PC Hooftstraat. De 64-jarige vrouw was duidelijk onder invloed en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat ze iets meer dan 2 promille alcohol in haar bloed had. Er is proces verbaal opgemaakt en een rijverbod opgelegd. Hoe groot de schade aan de twee geparkeerde wagens is is niet bekend.

blaastestpolitie

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar twee keer beschonken aangehouden11 juni 2020 Gorenaar twee keer beschonken aangehouden Een 56-jarige Gorenaar is afgelopen dinsdagavond twee keer van de weg gehaald wegens rijden onder invloed. De politie kreeg rond 18:00 uur een melding binnen dat er een man in een auto […]
  • Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren8 november 2014 Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren Een negentienjarige man uit Goor heeft afgelopen nacht zijn rijbewijs in moeten leveren, omdat hij teveel had gedronken. Agenten zagen de man rijden op de Diepenheimseweg. Toen de man de […]
  • Beschonken en brutaal…19 juni 2021 Beschonken en brutaal… Een 21-jarige EnschedeĆ«r is vannacht zijn rijbewijs kwijt geraakt na een opmerkelijk tafereel in de Kloosterlaan en van Coeverdenstraat. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding over […]
  • Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent21 mei 2021 Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent De politie heeft een 27-jarige man uit Goor aangehouden na een incident in Lochem. Tijdens een alcoholcontrole vluchtte de man, sleepte hij een agent mee en reed hij tegen een politieauto […]
  • Boete voor nachtelijke drankrijder26 november 2020 Boete voor nachtelijke drankrijder De politie heeft naar nu blijkt een boete opgelegd aan een drankrijder uit 't Twentse Haagje. De man trok zaterdagnacht namelijk de aandacht van de Hermandad rond de klok van 02.00 uur. […]