Dronken vrouw botst op twee auto’s

Een Goorse is gisteravond aangehouden nadat ze twee auto’s aanreed in de PC Hooftstraat. De 64-jarige vrouw was duidelijk onder invloed en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat ze iets meer dan 2 promille alcohol in haar bloed had. Er is proces verbaal opgemaakt en een rijverbod opgelegd. Hoe groot de schade aan de twee geparkeerde wagens is is niet bekend.

blaastestpolitie

Gerelateerde berichten

  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren8 november 2014 Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren Een negentienjarige man uit Goor heeft afgelopen nacht zijn rijbewijs in moeten leveren, omdat hij teveel had gedronken. Agenten zagen de man rijden op de Diepenheimseweg. Toen de man de […]
  • Drankrijder aangehouden in de Middenstraat8 juli 2018 Drankrijder aangehouden in de Middenstraat In de nacht van vrijdag op zaterdag is een automobilist aangehouden op de Goorse Middenstraat. De man bleek onder invloed van alcohol en een blaastest op het politiebureau (foto) wees uit […]
  • Goorse blaast 0,65 promille6 april 2015 Goorse blaast 0,65 promille Een jonge Goorse is gisteren in Diepenheim aangehouden door de politie. De 27-jarige vrouw werd daar op de Deldensestraat aangehouden en moest blazen. Ze bleek 295 ugl oftwel 0,65 […]
  • Politierazzia: vier alcomobilisten en een achtervolging18 juni 2016 Politierazzia: vier alcomobilisten en een achtervolging De Hermandad heeft een grootschalige razzia gehouden in Goor en omgeving. Samen met deĀ  Landelijke Politie Eenheid, de belastingdienst, douane, sportvisserij Oost-Nederland en de boa's […]