Puntendeling Hector tegen TVO

Een uiteindelijk verdiende uitslag al kwam die voor de thuisploeg wat ongelukkig tot stand. Hector speelde vandaag in eigen huis met 2-2 gelijk tegen TVO in een wedstrijd met diverse gezichten. De ploeg van trainer Mark Dijkstra begon uitstekend aan het duel en had een overwicht in het eerste halve uur waarin ook de 1-0 tot stand kwam. Een prachtige pass van aanvoerder Joost Minkjan kwam panklaar op het hoofd van de lange Sjoerd Koster die goed binnen kopte. Daarna kwam de ploeg uit Beckum toch onder de Goorse druk vandaan en waren de rollen omgedraaid. De gelijkmaker kwam op naam van Jorn van Laar, een van de sterkhouders bij TVO, die profiteerde van naïef verdedigen. Vlak voor rust kwam Hector toch op 2-1 doordat Christian Jiminez een bal fortuinlijk via zijn knie in de goal zag verdwijnen na een voorzet vanaf rechts.

HectorTvo

Na de thee verzuimde Hector om door te drukken en nam TVO wederom het initiatief. Het uitvallen van de bepalende krachten Joost Minkjan en Wesley Zwoferink die geblesseerd van het veld moesten, deed de groen-witten daarna geen goed. De Beckumse formatie van trainer Leo ter Haar ging op jacht naar de gelijkmaker en kreeg een groot aantal kansen. Een kwartier voor tijd werd een vrije trap van net buiten de zestien laag ingeschoten en Hector-verdediger Michael Reijnenberg die wilde wegwerken schoot pardoes de bal achter zijn eigen goalie: 2-2. Vlak voor tijd moest Hector-spits Marinus Wolters ook nog met rood van het veld na zijn tweede gele kaart. Op het resultaat had dat geen invloed meer waardoor het uiteindelijk bleef bij een puntendeling. Hector heeft nu 5 punten uit 6 gespeelde wedstrijden en staat elfde op de ranglijst in de vierde klasse A.

Hectortvogoal

Sjoerd Koster kopt de 1-0 binnen (foto: Dick van der Hout)

Gerelateerde berichten

  • Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum26 maart 2017 Hector in slechte wedstrijd onderuit bij FC Het Centrum Het seizoen lijkt voor sv Hector uit te gaan als de spreekwoordelijke nachtkaars. De groen witten gingen vandaag in Enschede met 1-0 onderuit bij FC Het Centrum en daarmee zijn de plekken […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart27 november 2016 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector moet een pas op de plaats maken in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Dijkstra verloor vanmiddag op eigen veld met 1-3 van Rood Zwart en zakt daarmee van de 4e naar de 6e […]
  • Twenthe tegen GFC in bekertoernooi8 juli 2016 Twenthe tegen GFC in bekertoernooi Het is de jaarlijkse opmaat naar de nieuwe competitie en dit jaar in Goor extra beladen want in de poulefase treffen vv Twenthe en GFC elkaar. Zij zitten samen in een poule met Diepenheim […]
  • Hector op weg naar de nacompetitie3 april 2016 Hector op weg naar de nacompetitie Hector is na vandaag de nummer drie op de ranglijst van de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark Dijkstra klopte in Enschede Emos met 1-2 dat tot deze speelronde op die plek stond. […]
  • GFC in slotseconde onderuit tegen Emos23 april 2015 GFC in slotseconde onderuit tegen Emos GFC heeft vanavond een gevoelige nederlaag geleden in de strijd om het behalen van nacompetitievoetbal. Op het eigen sportpark Heeckeren verloor de ploeg van trainer Romano Lammertink met […]