Wie wil de Heilige Communie doen ?

Medewerkers van de Goorse katholieke kerk zijn op zoek naar kinderen die graag de Eerste Heilige Communie willen doen en niet op de Goorse katholieke scholen zitten. Nu is het zo dat de Heeckerenschool en de Albatrosschool betrokken zijn bij de voorbereidingen. Daar krijgen alle leerlingen uit groep 4 een opgave formulier mee naar huis. Het blijkt voor de werkgroep moeilijk te zijn om andere kinderen op andere scholen en in andere plaatsen rond Goor te bereiken. Dit komt omdat veel scholen dit niet willen verspreiden omdat ze geen katholieke basis hebben. Het gaat om kinderen in groep 4. Wie meer informatie wil kan mailen met de werkgroep Eerste Heilige Communie.

Kerkhengevelderstraat

Gerelateerde berichten

  • Vieze mannenclub…3 maart 2020 Vieze mannenclub… Op televisie kijk ik maar weinig naar de publieke staatsomroep, maar het programma “Hier Zijn De Van Rossums” sla ik niet over. In de hoofdrol Maarten van Rossum, een uiterst geestige, […]
  • Kerkdiensten in Petrus en Pauluskerk nog niet in het geding11 oktober 2019 Kerkdiensten in Petrus en Pauluskerk nog niet in het geding Het is niet de bedoeling om een andere bestemming te zoeken voor de Petrus en Pauluskerk. Er is binnen de Heilige Geest-parochie al een tijd een discussie gaande over de bestemming van de […]
  • Coronavirus: geen communie, wijwater en handen geven in de kerk29 februari 2020 Coronavirus: geen communie, wijwater en handen geven in de kerk De Goorse parochianen zullen voorlopig een wat andere kerkdienst mee maken in de Petrus en Pauluskerk dan anders. Dit door de uitbraak van het Corona-virus dat inmiddels Nederland heeft […]
  • Kleuterkerk over verhaal Jezus10 april 2015 Kleuterkerk over verhaal Jezus Komende zondag is de Kleuterkerk van de Rooms Katholieke Petrus en Paulusparochie weer geopend. In deze editie wordt aandacht besteedt aan het verhaal dat Jezus vertelde tijdens een […]
  • Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus14 maart 2020 Versobering en annulering kerkdiensten vanwege Coronavirus De kerkdiensten in de Petrus en Pauluskerk in Goor gaan tot 1 april allemaal niet door. Dit vanwege de uitbraak van het Corona-virus. Ook vormselvieringen en koorrepetities gaan voorlopig […]