Carnaval voor bejaarden…

In de koffer met oude prenten van het verleden, dook vandaag een foto op van het carnavalsfeest voor ouderen met de Reggestad Muzikanten. Waar carnavalsvereniging Sterzo nu op de achtergrond druk bezig is met de presentatie van de nieuwe Prins én probeert steeds meer voet aan de grond te krijgen in Goor, was carnaval vorige eeuw een begrip in ’t Twentse Haagje. Met de grote verenigingen De Deurdouwers en Meerpoet’n als blikvangers. Daarvoor waren er nog meer genootschappen, die het feest der zotten jaarlijks vierden. Er was zelfs een speciaal carnavalsfeest voor bejaarden -die tegen het goede gebruik in- niet verkleed gingen. Gezellig was het wel getuige de klassieke plaat. Hebt u nog foto’s uit het verleden, mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl

Carnavalouderen

Gerelateerde berichten

  • Toch nog een beetje carnaval…12 februari 2021 Toch nog een beetje carnaval… Als Corona niet bestond was op dit moment in het Goorse alles in stelling gebracht voor de start van het carnavalsweekeinde bij CV Sterzo met onder meer de sleuteloverdracht morgen in het […]
  • Toch nog een beetje carnaval…29 november 2020 Toch nog een beetje carnaval… Het had dé avond moeten worden van de opkomst van de 11e Prins Carnaval van het Goorse CV Sterzo maar ook hier gooide Corona roet in het eten. Het jubileumjaar van de groeiende Goorse […]
  • Geen Goors carnaval komend seizoen14 september 2020 Geen Goors carnaval komend seizoen De Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo heeft de activiteiten voor het komende seizoen afgeblazen. Dit in verband met het Corona-virus en de bijbehorende RIVM-maatregelen. Het zou een […]
  • Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon26 februari 2020 Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon De bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon hebben een paar feestelijke dagen achter de rug. Afgelopen vrijdagmiddag werd er carnaval gevierd met CV Sterzo-prins Mark en zijn gevolg. De […]
  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]