Gorenaren moeten zelf overstappen van Ziggo naar Caiway

De Goorse gebruikers van het kabel- en glasvezelnetwerk kunnen vanaf 1 januari geen diensten meer afnemen van Ziggo. Cogas heeft de samenwerking beëindigd met de provider die jarenlang een groot deel van de Goorse huishoudens voorzag van TV, radio en internet. In een persbericht zegt directeur Piet Grotenboer van Cogas Kabel Infra B.V. dat Caiway de diensten over gaat nemen omdat dat de ‘enige aanbieder is die de kennis en capaciteit  in huis heeft om de dienstverlening op grote schaal te kunnen verzorgen’. Caiway biedt op dit moment ook al een basisabonnement aan voor Radio en TV in Goor. Klanten van Caiway en Ziggo zijn per brief geïnformeerd over de overgang die voor gebruikers inhoudt dat het abonnement met Ziggo automatisch stopt aan het einde van het jaar maar dat een nieuwe contract met Caiway wél zelf moet worden aangevraagd. Dit mag van de wetgever niet vanzelf gaan.

Televisieinternet

 

Gerelateerde berichten

  • College onder vuur door Cogas-move21 oktober 2014 College onder vuur door Cogas-move Wat kan de gemeente Hof van Twente doen aan de gedwongen overstap van Ziggo naar Caiway in het Cogas-gebied ? Dat zal vanavond speerpunt zijn tijdens de raadsvergadering in het Goorse […]
  • Vooral ouderen naar infopunt aanbieders 4 december 2014 Vooral ouderen naar infopunt aanbieders Het informatiepunt op het Schoolfeestplein waar onafhankelijk advies wordt gegeven over de te kiezen pakketten voor TV, internet en telefonie in het nieuwe jaar, wordt vooral bezocht door […]
  • Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders29 oktober 2014 Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders Er is in januari toch de mogelijkheid om te kiezen voor een andere kabel- en glasvezelaanbieder dan Caiway. De collega's van zustersite Maarkelsnieuws.nl vonden uit dat er ook kan worden […]
  • Woede over gedwongen overstap naar Caiway18 oktober 2014 Woede over gedwongen overstap naar Caiway Er is in Goor grote beroering ontstaan over de gedwongen overstap van kabelaanbieder Ziggo naar Caiway. Op social media uiten velen hun ongenoegen over de stap van Cogas die donderdag een […]
  • Storing Caiway legt kabel- en glasvezeldiensten deels plat (UPDATE)15 maart 2018 Storing Caiway legt kabel- en glasvezeldiensten deels plat (UPDATE) Grote delen van Goor kunnen op dit moment vanwege een grote storing geen gebruik maken van het kabel- en glasvezelnetwerk van Caiway. De oorzaak van de storing, die rond 06:00 uur begon, […]