Koffie van De Ster in AD dramatisch beoordeeld

De koffie van Eetcafé De Ster is enorm slecht uit de AD-koffietest gekomen. Die is vandaag gepubliceerd. De koffie bij De Ster krijgt een 3,5 en wordt in een begeleidend commentaar volledig met de grond gelijk gemaakt. “De koffie smaakt zoals de vestigingsplaats van De Ster heet: goor. Een ondernemer met enig gevoel voor kwaliteit en die daarnaast werkelijk om zijn gasten geeft, schenkt dit niet”, luidt het vernietigende oordeel. Zowel de koffie, de cappuccino als de espresso is geproefd en kregen alle drie slechte recensies. Voor de volledige uitslag van De Ster klik hier. De koffie van de Urban Espressobar heeft volgens de AD-jury de beste koffie van Nederland in 2014. May Weerkamp van De Ster reageert gelaten op de dramatische uitslag voor De Ster:

Destergoor

“Natuurlijk had ik het liever anders gezien, maar ik kan er ook niet zoveel mee. We zijn opgegeven door iemand, wie weten we niet, die hier waarschijnlijk een heerlijke bak heeft gedronken en daarom het AD tipte. Dat is met de beste bedoelingen gebeurd en dat het dan zo uitpakt is jammer. Smaken verschillen, blijkt maar weer, want ik krijg juist vaak hele positieve reacties op de koffie. Daarom nodig ik eenieder uit om te komen voor een bakkie en de ervaringen met ons te delen.” Het AD-panel kwam enige tijd geleden onaangekondigd bij De Ster maar gaf wel later wel aan dat ze van de landelijke krant kwamen. “Ik had niet de indruk dat ze heel ontevreden waren maar dat blijkt dus wel zo te zijn. Ik heb de koffieleverancier (Bazar) wel ingelicht en wellicht gaan we om tafel om eens te kijken of we iets kunnen met deze resultaten. We overwegen zeker niet om andere koffie te gaan schenken.”

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestoptocht in AD-column27 juni 2016 Schoolfeestoptocht in AD-column De Goorse optocht wordt genoemd in een column in het landelijke Algemeen Dagblad. Die gaat over Utrecht waar een evenementenfonds komt om meer bezoekers naar de Domstad te trekken. […]
  • Anti-katerkoffie van Goorse Barrista28 juni 2019 Anti-katerkoffie van Goorse Barrista Hij werd in november nog gekroond tot vice-wereldkampioen en trekt sindsdien de wereld rond als een van de grootste koffie-experts op aarde. Behalve dit weekeinde want ook Niels te […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]
  • Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp5 mei 2017 Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp Café De Ster is sinds deze week in eigendom van de familie Weerkamp. Het horecapand werd de afgelopen vier jaar gehuurd van Jan en Willemien Roelofsen. Roelofsen had het pand sinds het […]
  • Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue12 oktober 2016 Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue Het is een vervolg op de uiterst succesvolle oudejaars-conferences van begin deze eeuw. Een heuse Goorse Revue van het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die op vrijdag 9- en […]