Frans Schuitemaker op TV Oost

De Goorse ondernemer Frans Schuitemaker is vandaag te zien in het programma ‘Stand van Zaken’ op TV Oost. Hij wordt in dat zakelijk magazine aan de tand gevoeld door Jan Medendorp. Schuitemaker nam een jaar geleden de bustak over het failliete OAD en besloot in Goor te blijven met de garage op industrieterrein De Spechthorst. Het programma is vanaf 17.37 te zien en wordt dan elk uur herhaald. De uitzending, die al is opgenomen, is nu al online te bekijken via de site van de regionale omroep voor Overijssel.

Fransschuitemaker

Gerelateerde berichten

  • Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD7 januari 2015 Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD OAD heeft het ANVR-lidmaatschap verkregen. Dat is een belangrijke stap voor de Goorse reisaanbieder die daarmee weer een prominente plek in de reisbranche kan innemen. Gorenaar […]
  • OAD in zee met Telegraaf Media Group22 februari 2015 OAD in zee met Telegraaf Media Group De Goorse vervoerder OAD gaat in zee met de grote Telegraaf Media Groep (TMG). Om het reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen zullen er regelmatig […]
  • Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen4 november 2015 Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen De rechtbank zegt dat de Goorse familie Ter Haar, aandeelhouders van het failliete OAD-concern, geen recht heeft op een schadevergoeding van de Rabobank. Ter Haar eiste een bedrag van maar […]
  • Gestolen OAD-bus is terecht21 juni 2016 Gestolen OAD-bus is terecht De OAD-bus die gisteren werd gestolen in het Italiaanse Verona is terug. Een in Verona woonachtige Nederlandse vrouw traceerde bus in een dorpje vlakbij de stad en vond het opvallend dat […]
  • Ter Haar wil 80 miljoen van de Rabobank5 januari 2015 Ter Haar wil 80 miljoen van de Rabobank De Goorse familie ter Haar claimt 80 miljoen euro van de Rabobank voor het veroorzaken van het faillissement van reisorganisatie Oad in Holten. Volgens de Telegraaf wordt dinsdag […]