Kat aan komen lopen Laarstraat (update)

Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van hereniging met haar baasje of bazin. Mist u uw kat, neem dan contact op met Nynke.

Update: De eigenaar is inmiddels gevonden.

jb_kat_aankomen lopen

Gerelateerde berichten

  • Jas verwisseld bij De Ster (update)3 februari 2017 Jas verwisseld bij De Ster (update) Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per […]
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)7 november 2018 Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update) Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust […]
  • Sleutel gevonden in de Kerkstraat (update)27 december 2016 Sleutel gevonden in de Kerkstraat (update) In de Kerkstraat is een sleutel gevonden. Mist u uw sleutel, dan kunt u contact opnemen via de mail. Update:┬áDe sleutel is bij de rechtmatige eigenaar terug.  
  • Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update)9 mei 2013 Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update) Woensdagavond is in de Laarstraat een tam lichtbruin konijntje, waarschijnlijk een Franse Hangoor, gevonden. Mist u uw konijn, dan kunt u contact opnemen via telefoon. Update: het […]