Goor krijgt eigen Sinterklaasjournaal

Er komt een heus Sinterklaasjournaal op deze site. Goorsnieuws.nl gaat in samenwerking met de Goorse filmmaker Stephan Kuipers vier afleveringen produceren die via het eigen Youtubekanaal één keer per week zal worden geplaatst. In en om Goor zal de Goedheiligman en zijn Pieten worden gevolgd en zullen er diverse avonturen worden beleefd. Het is de bedoeling dat in elke aflevering ook bekende en minder bekende Gorenaren voorbij zullen komen. Wie als figurant wil optreden in de afleveringen kan dat aangeven via een mail naar kvproducties@nullgmail.com. Er zijn voor de Goorse kinderen ook prijzen te winnen door het oplossen van een rebus. “Het wordt een leuke serie, niet alleen voor de kinderen. Ook de volwassen Gorenaren zullen zich wel vermaken, denk ik” zegt Kuipers die half november de eerste aflevering online wil hebben en ook nog kwijt wil dat de Pieten gewoon zwart zullen zijn.

Sinterklaasintocht

Gerelateerde berichten

  • Opnames Goors Sinterklaasjournaal van start3 november 2014 Opnames Goors Sinterklaasjournaal van start Het was een lange en vermoeiende draaidag voor de makers van het Goorse Sinterklaasjournaal gisteren in en om Goor. Op een nog geheime locatie meldden zich allereerst een leger Zwarte […]
  • Zingende Tess en klopjacht op boef in Sinterklaasjournaal4 december 2014 Zingende Tess en klopjacht op boef in Sinterklaasjournaal Het heerlijk avondje is aanstaande en dat zal morgenochtend worden ingeleid met het vierde en laatste Sinterklaasjournaal van Goorsnieuws.nl van dit jaar. In deze extra lange editie op 5 […]
  • Goors Sinterklaasjournaal op SBS623 oktober 2014 Goors Sinterklaasjournaal op SBS6 Het unieke initiatief van deze site om met een eigen lokaal Sinterklaasjournaal te komen is ook in Hilversum niet onopgemerkt gebleven. Vlot na de bekendmaking meldde de redactie van Hart […]
  • Sinterklaas na intocht weer in De Reggehof11 november 2014 Sinterklaas na intocht weer in De Reggehof Komende zondagmiddag zal Sinterklaas de Goorse haven weer binnenvaren met zijn grote gevolg aan Pieten die op diverse boten de goedheiligman zullen volgen. Ook de stuntpieten zijn er […]
  • Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht15 september 2016 Optredens gevraagd voor Sinterklaasintocht De organisatie van de Goorse Sinterklaasintocht is op zoek naar mensen of groepen die op willen treden tijdens de intocht van Sinterklaas op zondag 13 november. Dan komt de Goedheiligman […]