Jubileumconcert popkoor TOP.nl

Popkoor TOP.nl is jarig. Het Goorse muziekkorps is vijftien jaar en viert dit op zaterdag 1 november met een popconcert in De Reggehof. ABBA, Queen en The Supremes staan al op de lijst, maar ook Nederpop zal te horen zijn door de muzikanten, veelal uit Goor. De show staat onder leiding van dirigent Floor van Erp. Verder verschijnen ook het Goors Mannenkoor en Mart Hakkert ten tonele. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn via deze weg te verkrijgen.

Popkoor Top.nl

Gerelateerde berichten

  • Zingen mag weer: Open repetitie Top.nl25 november 2021 Zingen mag weer: Open repetitie Top.nl Het Goorse popkoor Top.nl is weer volop actief na een lange muziekloze periode en is nu op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om een breed repertoire aan popnummers te zingen. […]
  • Open repetitie TOP.nl4 oktober 2018 Open repetitie TOP.nl Het Goorse zangkoor Popkoor TOP.NL heeft maandag een open repetitie in de kleine zaal van de Reggehof. Voor diegene die graag zingen een mogelijkheid om te zien hoe een repetitieavond van […]
  • De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline7 oktober 2016 De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline Genoeg te doen dit weekeinde in het Goorse. Allereerst is er vanavond het toneelstuk 'Tot het komt' van theatergroep De nieuwe koning op het grote podium van De Reggehof. Morgenmiddag is […]
  • Reggehof hoopt door gratis entree op meer publiek bij BaSix6 oktober 2016 Reggehof hoopt door gratis entree op meer publiek bij BaSix De kaartverkoop voor het optreden van de A Capella-groep BaSix zaterdagvond in De Reggehof, blijft erg achter bij de verwachtingen. Reden voor directeur Ruut te Velthuis om met een […]
  • Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma18 april 2016 Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma Cabaretière Nathalie Baartman kwam vanavond om kwart voor negen met de nieuwe theaterbrochures van De Reggehof per fiets de foyer van het theater in rijden en zong in een volle foyer een […]