Inlooptrainingen hockeyclub GMHC

Wie kennis wil maken met hockey in Goor kan morgen naar het complex van GMHC. Aan de Rubensstraat worden namelijk twee inlooptrainingen gegeven. Vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur kan de jeugd tot en met 12 jaar terecht. Aansluitend is er een training voor de twaalfplussers. Opgeven kan via tc@nullgoorsemhc.nl. Kinderen die enthousiast zijn mogen vervolgens vier vrijblijvende trainingen volgen bij de club.

hockey-stick-en-bal

Gerelateerde berichten

  • Goorse hockeyclub zoekt historisch materiaal7 november 2015 Goorse hockeyclub zoekt historisch materiaal De Goorse Mixed Hockey Club (GMHC) is bezig met het digitaliseren van het archief. Om dit uit te breiden en zo compleet mogelijk te krijgen vragen zij of er nog mensen zijn die iets in hun […]
  • Gratis trainen bij GMHC28 september 2014 Gratis trainen bij GMHC Om het ledenaantal op te schroeven is het mogelijk om vrijblijvend en gratis mee te trainen bij de Goorse Mixed Hockey Club (GMHC). De 54-jaar oude vereniging die sinds kort beschikt over […]
  • Inlooptraining bij GMHC7 april 2015 Inlooptraining bij GMHC De Goorse Mixed Hockeyclub orgsaniseert morgen een vrijblijvende inlooptraining voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar op het eigen sportpark aan de Rubenstraat. De trainingen starten om […]
  • Eerste jeugdkampioen bij GMHC12 oktober 2015 Eerste jeugdkampioen bij GMHC Het is nog maar oktober en het seizoen voor de buitensporten zoals voetbal en hockey is nog pril. Toch is het eerste kampioensteam in Goor al bekend. Het jongens E1-team van de Goorsche […]
  • Hevink slaat gehavend GMHC naar zege10 oktober 2016 Hevink slaat gehavend GMHC naar zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club boekte een keurige 5-0 zege op Twello. Ondanks afwezigheid van enkele speelsters werd toch met speels gemak gewonnen. Isabel Hevink […]