Diverse Gorenaren in dialoog

Diverse Gorenaren van verschillende gezindte en culturen en etniciteit komen op donderdag 13 november samen op verschillende plekken in Goor voor een goed gesprek en een maaltijd. Dit in het kader van de ‘Dag van de Dialoog’. Vanaf 17.00 uur zijn er dan tafels gedekt in de moskee in De Wheeme, buurtcentrum ’t Gijmink en de kerkelijke ontmoetingsruimten. De avond zal daarna worden afgesloten in het gemeentehuis om de ervaringen die zijn opgedaan uit te wisselen. In het kader van deze dag gaan ook leerlingen van de basis- en middelbare scholen in de zogenoemde Democratiefabriek aan het werk om hun ideale samenleving vorm te geven.

???????????????????????????????

Deze Democratiefabriek komt in de Klokkenkamp naast de Hofkerk.Wie zich wil aanmelden kan mailen naar goorindialoog@nullgmail.com of contact opnemen met Richard Minnen 0547-274093. Na opgave krijgen de deelnemers bericht over de locatie waar men verwacht wordt voor de maaltijd.

Gerelateerde berichten

  • Weer Dag van de Dialoog in Goor20 oktober 2015 Weer Dag van de Dialoog in Goor Er wordt, na het succes van eerdere edities, wederom een 'Dag van de dialoog' gehouden op verschillende plekken in Goor. Op donderdag 12 november is het de bedoeling dat mensen van diverse […]
  • Goorse predikant hekelt show tijdens kerkdiensten3 december 2014 Goorse predikant hekelt show tijdens kerkdiensten "Het draait steeds vaker om dans, zwaaien, klappen, toneel en filmpjes. Een groeiende groep wil naar erediensten met minder show, lawaai en verpakking. Zij willen meer rust, eerbied en […]
  • Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud4 september 2019 Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud De Hofkerk-gemeenschap houdt komende zaterdag haar jaarlijkse Open Huis met presentaties en workshops van diverse maatschappelijke instanties en activiteiten voor kinderen. Naast een […]
  • Hakviolen en piratenmuziek bij Buddy’s23 september 2016 Hakviolen en piratenmuziek bij Buddy’s Geen overvolle evenementenagenda dit weekeinde al is er op één locatie dit weekeinde wel heel veel te doen. Naast een meedoe-les met de majorettes van Apollo is er vandaag een bingoavond […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]