Apollo op de paaskermis bij Ongena…

Uniek beeldmateriaal op het Youtubekanaal van deze site. Erna Aalbers stelde beelden beschikbaar uit de jaren zestig. Apollo is in actie te zien op het terrein bij het toenmalige café Ongena aan de Deldensestraat in Goor. Er was op het naastgelegen weiland een jaarlijkse Paaskermis waar de Goorse muziektrots jaarlijks acte de presence gaf. Café Ongena werd later café De Meerkoet. Voor de beelden klik HIER.

Cafedemeerkoet

Gerelateerde berichten

  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]
  • Youtube-kanaal Goorsnieuws.nl 9 oktober 2014 Youtube-kanaal Goorsnieuws.nl Er is een een eigen Youtube-kanaal gestart door de makers van deze site. Op dit kanaal zullen met de regelmaat van de klok beelden van Goorse evenementen en gebeurtenissen worden […]
  • 9 juni 2021 Enzo Knol krijgt fraai verjaardagskado in Goor Hij is, met zijn 2,6 miljoen volgers, nog steeds één van de meest populaire Youtubers van ons land en zeker bij de jongere jeugd fameus. Enkele dagen geleden was hij in Goor waar hij op […]
  • Unieke beelden van Goorse scholen in 196029 april 2021 Unieke beelden van Goorse scholen in 1960 Het is een feest der herkenning voor de Goorse 60-plussers. Filmmaker Henk Eeftink maakte een compilatie van beelden van Goorse scholen in het jaar 1960. Het resultaat is een unieke 18 […]
  • Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark30 maart 2021 Kunst op Goede Vrijdag bij De Ark Naast De Hofkerk is ook De Ark toegankelijk in het kader van het paasdagen. Komende vrijdag is het nieuwe kerkgebouw aan de Irisstraat beperkt open voor publiek. Leden van de […]