Hector onderuit tegen Avanti in Glanerbrug

Hector is er niet in geslaagd om voor een verrassing te zorgen in de uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. In Glanerbrug verloren de groen-witten met 2-0. Op het einde van een gelijkopgaande eerste helft kwam de ploeg van trainer Mark Dijkstra ongelukkig op achterstand. Na een hoekschop viel een Avantispeler tegen doelman Daniël Kolbe aan waardoor hij de bal losliet. Scheidsrechter Reintjes zag er geen overtreding in waardoor vervolgens Danny Nordkamp profiteerde door binnen te schieten.

AvantiHector

Een dramatische start van de tweede helft voor Hector bleek uiteindelijk de beslissing. Het was weer Nordkamp die vanaf de aftrap een kans benutte en de 2-0 op het bord bracht. Daarna ontstonden er wel kansen voor Hecto dat drie keer wisselde om het tij te doen keren maar het bleek tevergeefs. Door de nederlaag blijft Hector steken op 5 punten uit de tot nu toe 7 gespeelde wedstrijden.