Gorenaar bruut mishandeld op Herikerberg

Een 20-jarige Gorenaar is zondagmorgen in alle vroegte het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Hij werd, zonder enige aanleiding bruut mishandeld toen hij naar huis fietste na een bezoek aan discotheek Dieka van de Kruusweg in Markelo. Op de Herikerberg ter hoogte van het gelijknamige hotel passeerde hij bij de bushalte aan de Goorseweg een groep jongeren. De Gorenaar werd daarbij onderuit gehaald en door de groep in elkaar geschopt- en geslagen. Hij raakte daarbij gewond en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen of mensen die op andere wijze informatie hebben. Dat kan onder meer via telefoonnummer 0900-8844.

Herikerberggoorseweg

Gerelateerde berichten

  • Politie zoekt getuigen mishandeling3 augustus 2022 Politie zoekt getuigen mishandeling De politie Hof van Twente is op zoek naar getuigen van een mishandeling op De Whee gisteren. Rond 17.50 uur is gevochten in de omgeving van de Wulpstraat en de Merelstraat in Goor. Hier […]
  • Knipperkoning…15 september 2020 Knipperkoning… Naast mijn doordeweekse job werk ik in het weekend óók als horecaportier bij Neerlands mooiste discotheek. Afgelopen week stond er een stukje in de Tubantia met de vraag als kop : “Wat […]
  • Werkstraf voor ernstige mishandeling in Dieka16 november 2018 Werkstraf voor ernstige mishandeling in Dieka Een 21-jarige man uit Goor is veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden. In februari 2017 sloeg hij een 17-jarige jongen uit Lichtenvoorde […]
  • Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie25 oktober 2018 Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie Een man is gisteren zwaar mishandeld toen hij trachtte te bemiddelen tijdens een verkeersconflict op het Julianaplein. Hij zag het verkeersconflict al eerder en besloot te bemiddelen toen […]
  • Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen26 juni 2018 Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen De politie Hof van Twente zoekt getuigen van 2 incidenten tijdens het School en Volksfeest. Er werden op het kermisterrein twee mensen mishandeld. Afgelopen zaterdag werd een jongen door […]