Gorenaar bruut mishandeld op Herikerberg

Een 20-jarige Gorenaar is zondagmorgen in alle vroegte het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Hij werd, zonder enige aanleiding bruut mishandeld toen hij naar huis fietste na een bezoek aan discotheek Dieka van de Kruusweg in Markelo. Op de Herikerberg ter hoogte van het gelijknamige hotel passeerde hij bij de bushalte aan de Goorseweg een groep jongeren. De Gorenaar werd daarbij onderuit gehaald en door de groep in elkaar geschopt- en geslagen. Hij raakte daarbij gewond en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen of mensen die op andere wijze informatie hebben. Dat kan onder meer via telefoonnummer 0900-8844.

Herikerberggoorseweg

Gerelateerde berichten

  • Werkstraf voor ernstige mishandeling in Dieka16 november 2018 Werkstraf voor ernstige mishandeling in Dieka Een 21-jarige man uit Goor is veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden. In februari 2017 sloeg hij een 17-jarige jongen uit Lichtenvoorde […]
  • Celstraf voor Goorse kickbokser na mishandeling agent7 februari 2015 Celstraf voor Goorse kickbokser na mishandeling agent De Goorse kickbokser T. moet zes weken de cel in, waarvan drie voorwaardelijk, vanwege het mishandelen van een agent in Hengelo. Zo besloot de politierechter gisteren, waarbij T. ook een […]
  • Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen26 juni 2018 Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen De politie Hof van Twente zoekt getuigen van 2 incidenten tijdens het School en Volksfeest. Er werden op het kermisterrein twee mensen mishandeld. Afgelopen zaterdag werd een jongen door […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Jongen ernstig mishandeld op Twentheveld13 maart 2017 Jongen ernstig mishandeld op Twentheveld Een jongen is gisteren aan het einde van de middag ernstig mishandeld op het veld van vv Twenthe aan de Gruttostraat. Daar ontstond een ruzie waarbij twee jongens het op moesten nemen […]