50 euro voor gouden tip

Op de redactie kwam een mail binnen van Ronnie Slaghuis. Hij zag vanmiddag dat zijn auto op parkeerplaats van de oude C1000 achter De Ster, flink was beschadigd en hij is op zoek naar de dader om deze aansprakelijk te kunnen stellen. Het moet een bezoeker van de paardenmarkt zijn geweest omdat een getuige heeft gezien dat een Zwarte Opel Vectra of Omega met paardentrailer tegen Peugeot 106 XS van Salghuis aanreed. De bestuurder stapte volgens de ooggetuige nog uit maar reed door ondanks de fikse schade die hij heeft aangericht want de complete achterbumper is eraf gereden. De getuige was niet in staan om een kenteken op te nemen en dus vraagt Ronnie Slaghuis of er meer mensen zijn geweest die het voorval hebben waargenomen. De gouden tip wil hij belonen met 50 euro. Tips naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Belofte…10 mei 2022 Belofte… Op 4 en 5 mei moet ik altijd denken aan wijlen mijn buurman die traditiegetrouw op kraamvisite kwam toen onze dochter werd geboren. Hij was de laatste oorspronkelijke bewoner van ons […]
  • Warmtenet onderdeel plan voor aardgasloos wonen28 december 2021 Warmtenet onderdeel plan voor aardgasloos wonen De gemeente Hof van Twente heeft een plan gepresenteerd voor het op termijn aardgasloos wonen in elke woning. Daarin staat dat allereerst 'natuurlijke' momenten moeten worden gekozen […]
  • Ook Wienerstube gaat weer biljarten7 juni 2012 Ook Wienerstube gaat weer biljarten Goor is weer een biljartvereniging rijker. Ook bij cafe Wienerstube, waar in het verleden grote prestaties werden geleverd op het groene laken, wordt komend seizoen gespeeld in het […]
  • Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest23 juni 2022 Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest De kinderen van de Goorse basisscholen hadden beleefden vanochtend een enorm enerverende kindervoorstelling waarin van alles gebeurde en waarin ook vooral feest werd gevierd. Vorig jaar […]
  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats17 december 2014 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er wordt komende zondag een speciale 'lichtjesbijeenkomst' georganiseerd op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een bijzondere […]