Sleutelbos gevonden Wheeweg

Op de Wheeweg, ter hoogte van het sportveld van vv Twenthe, is een sleutelbos gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met de redactie via de mail naar liefenleed@nullgoorsnieuws.nl. Mocht zich binnen een week niemand melden dan wordt de sleutelbos afgegeven bij het politiebureau.

jb_sleutelbos

 

 

Gerelateerde berichten

  • Medaille gevonden in Waterhoenstraat10 juni 2012 Medaille gevonden in Waterhoenstraat In de Waterhoenstraat in Goor is een medaille gevonden van de afgelopen week gehouden wandelvierdaagse. Mist u deze medaille, mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl om in contact met de […]
  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Wie heeft kater Boris gezien?29 augustus 2017 Wie heeft kater Boris gezien? Sinds vorige week is kater Boris vermist. Boris is vanaf zijn tijdelijke logeeradres in Enter vertrokken en voor het laatst gezien aan de Goorseweg. Het gaat om een blonde/licht oranje […]
  • Oma-fiets gevonden Hogenkamp5 februari 2013 Oma-fiets gevonden Hogenkamp Bij het speeltuintje aan de Hogenkamp staat al ruim een week een fiets geparkeerd. Het is een zwarte oma-fiets met een bruin zadel. Bent u de eigenaar, neem dan contact op via […]
  • Ook omafiets ontvreemd bij station14 juli 2013 Ook omafiets ontvreemd bij station Fietsen zijn deze week in trek in Goor. Opnieuw is er melding gemaakt van een diefstal. En wederom was het station plaats van handeling. Afgelopen donderdag is daar een zwarte omafiets […]