Jubileumconcert Popkoor TOP.NL

Een druk weekeinde in het Goorse theater De Reggehof dit jaar. Morgenavond viert popkoor TOP.NL het 15-jarig jubileum met een vlammend concert onder leiding van dirigente Floor van Erp en met begeleiding van pianist Hans Freie. Het jubileumconcert is een muzikaal verhaal met een mix van oude en nieuwe popsongs, waarvan ook het Goors Mannenkoor onderdeel is. Zondagmiddag komen de liefhebbers van nostalgische muziek van dik twee eeuwen terug  aan hun trekken als Belle Epoque optreedt in het muziekcafé van De Reggehof. Dit salonorkest ken een grote Goorse inbreng met violist Rob Flink, pianiste Hanneke te Wierik en OAD-directeur Frans Schuitemaker op de hobo.

Belleepoque

Gerelateerde berichten

  • Publiek wil meer muziek in De Reggehof7 april 2016 Publiek wil meer muziek in De Reggehof Het Goorse publiek wil meer muziekvoorstellingen in theater De Reggehof. Dat is één van de uitkomsten van onderzoek dat in de afgelopen maanden is verricht door studenten van de Hogeschool […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie5 oktober 2014 Diversiteit en weerzien tijdens Reggehof-reünie Het was vooral het feest der herkenning gisteravond tijdens de Reggehofreünie. Het Goorse Verenigings en Evenementencentrum vierde het twintig jarig bestaan en dat bracht veel […]
  • Schuitemaker voorzitter raad van toezicht muziekschool5 maart 2015 Schuitemaker voorzitter raad van toezicht muziekschool De Goorse OAD-directeur Frans Schuitemaker is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van de muziekschool Hof van Twente. De Gorenaar volgt Markeloër Henk Altena op. Schuitemaker […]
  • Piraten, Stem van de Regge en een sprookje…13 april 2018 Piraten, Stem van de Regge en een sprookje… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het Piratenweekeinde van de Goors zendamateurs van Los Banditos bij café Buddy's. Zij draaien al sinds gisteravond en willen dat […]