Hector boekt in extremis belangrijke zege

Een uiterst belangrijke driepunter vandaag voor sv Hector in de vierde klasse B van het oostelijke zondag-amateurvoetbal. De groen-witten klopten het Enschedese TVV met 2-1 door een doelpunt vlak voor tijd van Unal Kel. Trainer Mark Dijkstra kon weer beschikken over aanvoerder Joost Minkjan en dat betaalde zich uit halverwege de eerste helft. Nadat TVV via een vrije trap al snel in het duel op voorsprong kwam schoot de middenvelder van Hector een afgeslagen bal van een meter of 18 beheerst in de linkerhoek: 1-1.

Hectortvv

In het tweede bedrijf kreeg Hector de meeste kansen maar was er ook nog een dot van een mogelijkheid voor de bezoekers in de slotfase van de wedstrijd. De beslissing viel in de voorlaatste minuut in Goors voordeel. Christian Haverslag, ook terug van een blessure,  trok na een diep gegeven bal goed naar binnen en bediende vanaf de achterlijn Unal Kel. Deze schoot het leer gedecideerd binnen waardoor Hector de tweede zege van het seizoen boekt en met 8 punten voorlopig van de onderste plaatsen weg is. “Ik denk dat het ook verdiend is” aldus Mark Dijkstra. “We waren niet ongelukkig vandaag maar kregen over het geheel wel de meeste kansen”.