Jubileumvoorstelling Jeugdcircus Caroly

Na de spectaculaire show Caroly Toones in 2013 komt Jeugdcircus Caroly deze maand weer terug in theater De Reggehof. Een speciale editie dit jaar, want Caroly bestaat vijftien jaar. Voor de show De Tijdmachine is het Goorse Jeugdcircus nu volop aan het oefenen. De voorstellingen zijn namelijk al op korte termijn. Op zaterdag 22 november om 19.30 uur en op zondag 23 november om 15.00 uur. Kaarten voor de jubileumvoorstelling kosten €7,50 en zijn te bestellen via de site. In de show De Tijdmachine worden acts afgewisseld met fraaie dansuitvoeringen door de lenige telgen.

Bron foto: Jan Gerber

Bron foto: Jan Gerber

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Jeugdcircus Caroly blij met nieuwe poort25 september 2014 Jeugdcircus Caroly blij met nieuwe poort Jeugdcircus Caroly is sinds kort in het bezit van een nieuwe poort. De poort is mede dankzij een bijdrage van het Schoolfeestfonds tot stand gekomen. Jeugdcircus Caroly is dan ook blij met […]
  • Sesamstraat komt toch niet naar De Reggehof28 juli 2017 Sesamstraat komt toch niet naar De Reggehof De kindervoorstelling Sesamstraat Live, die in de Reggehof gepland stond voor 13 januari, gaat niet door. De producent heeft besloten om de show uit de programmering te halen. Wat daar de […]
  • Jubileumshow Circus Caroly21 november 2014 Jubileumshow Circus Caroly Het weekend van de waarheid voor Circus Caroly (foto). De acrobaatjes maken zich op voor de jubileumvoorstelling waaraan maanden is gewerkt. Circus Caroly staat zaterdag en zondag op de […]
  • Fissa, Caroly en Koning…23 februari 2018 Fissa, Caroly en Koning… De activiteitenkalender meldt allereerst een Dancefeest bij café Johny's. Onder de titel Fissalympics komen de DJ's van het Markelose Fissa er , zoals wel vaker, weer een fraai […]