Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?

Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal van De Ster als ook de landelijk bekende tienmans-formatie Knarsetand een concert zal geven. De nieuwe hoogheid van CV Sterzo is de vijfde Prins of wordt de eerste prinses van de jonge carnavalsvereniging. “Niets is uitgesloten” aldus een zegsman. Als illustere voorgangers heeft hij of zij Jan Roelofsen, Laurens Otte, Paul Schabbink en Hans Harmsel. Laatstgenoemde zwaaide vorig seizoen de scepter met zijn voorganger (foto). Er zijn door de nieuwe Prins(es) diverse uitnodigingen verstuurd maar de organisatie benadrukt dat iedereen welkom is en de entree gratis is.

Prinshansenadjudantpaul2

Er zijn ook een aantal hints de wereld ingestuurd via de facebook-pagina van CV Sterzo. Zo is de nieuwe Prins of Prinses erg vriendelijk, verbruikt hij nogal wat brandstof, ziet ie soms dubbel, is ie vaak vroeg uit de veren en brengt hij of zij niet zoveel gewicht in de schaal als driekwart van zijn voorgangers. Zaal De Ster is komende vrijdagavond om 21.30 uur geopend. Knarsetand speelt twee lange sessies. Daartussen de opkomst van het nieuwe leidende carnavalsduo van Goor want ook komt er een nieuwe adjudant. Ingewijden melden dat deze voor velen geen verrassing zal zijn.

Gerelateerde berichten

  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]
  • Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor2 december 2017 Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. […]
  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Goorse Hofprins zaterdag gepresenteerd25 november 2015 Goorse Hofprins zaterdag gepresenteerd Het gonst in lokale carnavalskringen al weken. Wie wordt de nieuwe hoogheid van het Goorse CV Sterzo ? Er worden door de zogenoemde Prinsenkeuzecommissie mondjesmaat wat hints losgelaten […]
  • Gorenaar stadsprins in Duitsland15 december 2014 Gorenaar stadsprins in Duitsland Erik Wild is in het afgelopen weekeinde gekroond tot stadsprins van het Duitse Datteln. De Goorse marktkoopman is getrouwd met de Duitse Bärbel Luczak die in deze 35.000 inwoners tellende […]