Wie wordt de vijfde CV Sterzo-prins(es) ?

Het gonst al weken en nu het uur u nadert, wemelt het van de namen. Wie wordt de nieuwe Prins of prinses Carnaval van Goor ? Komende vrijdagavond zal het duidelijk worden in de achterzaal van De Ster als ook de landelijk bekende tienmans-formatie Knarsetand een concert zal geven. De nieuwe hoogheid van CV Sterzo is de vijfde Prins of wordt de eerste prinses van de jonge carnavalsvereniging. “Niets is uitgesloten” aldus een zegsman. Als illustere voorgangers heeft hij of zij Jan Roelofsen, Laurens Otte, Paul Schabbink en Hans Harmsel. Laatstgenoemde zwaaide vorig seizoen de scepter met zijn voorganger (foto). Er zijn door de nieuwe Prins(es) diverse uitnodigingen verstuurd maar de organisatie benadrukt dat iedereen welkom is en de entree gratis is.

Prinshansenadjudantpaul2

Er zijn ook een aantal hints de wereld ingestuurd via de facebook-pagina van CV Sterzo. Zo is de nieuwe Prins of Prinses erg vriendelijk, verbruikt hij nogal wat brandstof, ziet ie soms dubbel, is ie vaak vroeg uit de veren en brengt hij of zij niet zoveel gewicht in de schaal als driekwart van zijn voorgangers. Zaal De Ster is komende vrijdagavond om 21.30 uur geopend. Knarsetand speelt twee lange sessies. Daartussen de opkomst van het nieuwe leidende carnavalsduo van Goor want ook komt er een nieuwe adjudant. Ingewijden melden dat deze voor velen geen verrassing zal zijn.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn?26 november 2021 Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn? Het is op dit moment nog onzeker of de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo morgenmiddag ten tonele verschijnt in zaal De Ster. Dat is afhankelijk van de […]
  • Toch nog een beetje carnaval…29 november 2020 Toch nog een beetje carnaval… Het had dé avond moeten worden van de opkomst van de 11e Prins Carnaval van het Goorse CV Sterzo maar ook hier gooide Corona roet in het eten. Het jubileumjaar van de groeiende Goorse […]
  • Geen Goors carnaval komend seizoen14 september 2020 Geen Goors carnaval komend seizoen De Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo heeft de activiteiten voor het komende seizoen afgeblazen. Dit in verband met het Corona-virus en de bijbehorende RIVM-maatregelen. Het zou een […]
  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]
  • X-Static, Dutch Eagles en carnaval1 maart 2019 X-Static, Dutch Eagles en carnaval Voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo wordt het druk weekeinde dat tot en met dinsdag gaat duren. Het begint allemaal vanavond als er voor eenieder de feestavond is in de achterzaal […]