Diverse prominenten in Goors Sinterklaasjournaal

Langzaam sijpelt er meer informatie door over de inhoud en acteurs in het nieuwe Sinterklaasjournaal van Goorsnieuws.nl. Zo spotten oplettende voorbijgangers de cameraploeg bij burgemeester Nauta voor het Goorse gemeentehuis. Ook gaan er geruchten dat er een discutabele rol is weggelegd voor Helligen Hendrik en zijn compaan Skoffel Getje. Er is inmiddels een promotiefilmpje geplaatst op het Youtube-kanaal van deze site en er is een speciaal email-adres voor alle kleine en grote kinderen die alvast een berichtje willen sturen naar Sinterklaas en de Pieten, dat wellicht behandeld kan worden in het vierdelige programma: Sinterklaasjournaal@nullgoorsnieuws.nl.

Nautasinterklaasjournaal1

 

Gerelateerde berichten

  • Vierde Sinterklaasjournaal online !5 december 2014 Vierde Sinterklaasjournaal online ! Het is vandaag dé dag voor de Goorse kinderen. Sinterklaasfeest op school en pakjesavond thuis. Natuurlijk hoort daar ook het Goorse Sinterklaasjournaal bij. In deze vierde en laatste […]
  • Eerste aflevering Hof van Sint online13 november 2016 Eerste aflevering Hof van Sint online De eerste aflevering van het lokale Sinterklaasverhaal staat inmiddels online. In de serie Hof van Sint is er weer een prominente rol voor de boeven Ben en Jerry en in de eerste aflevering […]
  • Zingende Tess en klopjacht op boef in Sinterklaasjournaal4 december 2014 Zingende Tess en klopjacht op boef in Sinterklaasjournaal Het heerlijk avondje is aanstaande en dat zal morgenochtend worden ingeleid met het vierde en laatste Sinterklaasjournaal van Goorsnieuws.nl van dit jaar. In deze extra lange editie op 5 […]
  • Daan Zwierink in de problemen in Sinterklaasjournaal27 november 2014 Daan Zwierink in de problemen in Sinterklaasjournaal Hachelijke momenten voor het Goorse meisjesidool Daan Zwierink in derde aflevering van het Goorse Sinterklaasjournaal dat morgen online komt op het Youtube-kanaal van deze site. De zanger […]
  • Goors Sinterklaasjournaal op SBS623 oktober 2014 Goors Sinterklaasjournaal op SBS6 Het unieke initiatief van deze site om met een eigen lokaal Sinterklaasjournaal te komen is ook in Hilversum niet onopgemerkt gebleven. Vlot na de bekendmaking meldde de redactie van Hart […]