Tonnie 25 jaar in de kraam

Tonnie Maatman-Reimers was 1 oktober 25 jaar in dienst bij Naviva Kraamzorg, maar heeft al ruim 43 jaar ervaring als kraamverzorgende. Daarnaast behaalde Tonnie vandaag nog een mijlpaal, ze “starte” vandaag bij haar 750e gezin. Haar collega`s hebben alle zeilen bijgezet om Tonnie in het welverdiende zonnetje te zetten. Zo hebben zij haar tuin versierd en krijgt ze vanavond een etentje aangeboden. Als afsluiting volgt er een workshop festoen maken. De collega`s bedanken Tonnie en hopen dat deze onmisbare spil nog lang in hun midden blijft. 

Tonnie_jaar_kraam

 

Gerelateerde berichten

  • Zon schijnt tijdens ‘Herfstplezier bij sv Hector’21 oktober 2009 Zon schijnt tijdens ‘Herfstplezier bij sv Hector’ Onder zonnige omstandigheden werkten bijna 100 jeugdvoetballers bij sv Hector vanmiddag een leuk voetbalcircuit af. De activititeit werd georganiseerd onder de noemer 'Herfstplezier bij sv […]
  • Zes wekke veur ’t Skoolfees toere wie der op lös…11 mei 2017 Zes wekke veur ’t Skoolfees toere wie der op lös… De bussen met Gooorse senioren rijden weer en dat betekent dat het Goorse School- en Volksfeest nu echt in aantocht is. We schrijven de 11e mei van het jaar 2017 en dat is precies de […]
  • Start schaatsseizoen Goorse IJsclub26 september 2012 Start schaatsseizoen Goorse IJsclub De Goorse IJsclub start volgende week zaterdag aan het 25ste seizoen in haar bestaan. Dit betekent voor de leden van de Goorse IJsclub dat ze iedere zaterdag weer gaan trainen op de […]
  • Weldammerbrug14 maart 2014 Weldammerbrug vandaag afgesloten De Weldammerbrug is vandaag niet toegankelijk voor verkeer. Tussen 09.00 en 16.00 uur is de brug aan de Diepenheimseweg afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Verkeer richting Diepenheim kan […]
  • De evaluatie van het jaar 201417 december 2014 De evaluatie van het jaar 2014 Met trots presenteert de redactie u het Jaaroverzicht 2014. Vanaf vandaag ligt in ruim 6000 huishoudens een nieuw exemplaar van de Goorsche Courant op de mat. Daarin wordt de Gorenaar -met […]