Goorse alcomobilist moet rijbewijs inleveren

Een negentienjarige man uit Goor heeft afgelopen nacht zijn rijbewijs in moeten leveren, omdat hij teveel had gedronken. Agenten zagen de man rijden op de Diepenheimseweg. Toen de man de agenten in de gaten kreeg, ging hij er vandoor. Kort daarop stopte de man en moest hij alsnog een blaastest doen. Die bleek niet gunstig. De ademanalyse wees een promillage uit van 605 ug/l. Daarop is het rijbewijs van de man ingevorderd. De man vond het tevens nodig om de agenten uit schelden.

blaastestpolitie

Gerelateerde berichten

  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Dronken vrouw botst op twee auto’s12 oktober 2014 Dronken vrouw botst op twee auto’s Een Goorse is gisteravond aangehouden nadat ze twee auto's aanreed in de PC Hooftstraat. De 64-jarige vrouw was duidelijk onder invloed en werd meegenomen naar het politiebureau. Daar […]
  • Gorenaar aangehouden voor rijden zonder rijbewijs8 januari 2015 Gorenaar aangehouden voor rijden zonder rijbewijs De politie heeft woensdagavond een veertigjarige man uit Goor aangehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs. De Gorenaar werd rond 22.00 uur staande gehouden aan de Weversweg in […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Goorse blaast 0,65 promille6 april 2015 Goorse blaast 0,65 promille Een jonge Goorse is gisteren in Diepenheim aangehouden door de politie. De 27-jarige vrouw werd daar op de Deldensestraat aangehouden en moest blazen. Ze bleek 295 ugl oftwel 0,65 […]