Hector krijgt te weinig tegen koploper

Hector kreeg wel de complimenten maar niet de punten na afloop van het thuisduel tegen koploper HVV Hengelo. De groen-witten gingen uiteindelijk met 0-2 onderuit maar hadden over all wel de beste kansen op de zege. Na een afwachtend begin creëerde de ploeg van trainer Mark Dijkstra een overwicht. Toch beloonde Hector zichzelf niet en bleef het bij rust 0-0. Vroeg in de tweede helft profiteerde Dick Zengerink na een persoonlijke fout en bracht de bezoekers op voorsprong. Daarna gingen de groen-witten op jacht naar de gelijkmaker maar de kansen die kwamen bleven allemaal onbenut. De 0-2 van wederom Dick Zengerink viel diep in blessuretijd na een slotoffensief van Hector waarin ook doelman Kolbe mee naar voren ging.

hectorhengelo4

“We hebben absoluut meer verdiend maar daar koop je niet veel voor. Toch zie ik heel veel perspectief voor de komende wedstrijden. Ik zou alleen wel eens een paar weken met hetzelfde elftal willen spelen. Dat lukt bijna nooit”, aldus Mark Dijkstra, die met zijn ploeg komende vrijdagavond oefent tegen Borne. Een week later wacht Barbaros. Dan is de hoop dat aanvoerder Joost Minkjan weer fit is maar ontbreekt wel spits Marinus Wolters. Hij liep tegen Hengelo tegen zijn vierde gele kaart op en is geschorst.

Foto’s: Jeroen van Vliet