Geen Goorse medailles op ONK zwemmen

Geen eremetaal voor Goor dit weekeinde op het ONK kortebaan in Tilburg. De damesestafetteploeg van ZPC De Hof met de Goorse zwemsters Kimberley Kranenberg en Sietske Veldkamp zwommen de negentiende tijd in de voorronde. Veldkamp kwam verder nog uit op de 50 en 100 meter vrije slag en de 100 en 200 meter wisselslag maar bereikte geen finaleplaatsen Dat geldt ook voor Richard Huisken op de 200 meter vrije slag. ZPC De Hof-zwemster Mathilde Stolmeijer uit Markelo was wel succesvol met een zilveren plak op de 800 meter vrije slag.

dehofestafette

Gerelateerde berichten

  • Elisa Haverkate pakt twee Overijsselse zwemtitels9 januari 2017 Elisa Haverkate pakt twee Overijsselse zwemtitels Het Goorse zwemtalent Elisa Haverkate is dit weekeinde op twee afstanden Overijssels Kampioen geworden in haar leeftijdsklasse. Het 14-jarige toptalent zegevierde tijdens de […]
  • Brummelaar en Stolmeijer op weg naar NK14 maart 2016 Brummelaar en Stolmeijer op weg naar NK Goors succes in het water. De Goorse zwemtalenten Koen Brummelaar (16) en Mathilde Stolmeijer (14) strijden aan het eind van het zwemseizoen in de finaleronde om de landstitel in de […]
  • NK-zilver voor Quinten ten Dam28 september 2015 NK-zilver voor Quinten ten Dam De 11 jarige Quinten ten Dam heeft gisteren zilver behaald op de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen in Eindhoven. Het Goorse talent is onderdeel van de estafetteploeg van ZPC De Hof die […]
  • Weer Overijssels zwemsucces voor Haverkate en ten Dam16 januari 2017 Weer Overijssels zwemsucces voor Haverkate en ten Dam Elisa Haverkate heeft haar vorm ook in het tweede weekend van het Overijssels kampioenschap zwemmen vast weten te houden. De jonge Goorse won in haar categorie goud op de 100 meter vrije […]
  • Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof11 juni 2018 Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof De Goorse zwemmers van ZPC De Hof presteerden dit weekeinde uitstekend tijdens de 'Special Olympics', een groots toernooi met alle takken van sport voor mensen met een verstandelijke […]