Hockeyteams GMHC onderuit

De beide eerste teams van de Goorse Mixed Hockey Club hebben afgelopen weekend geen punten gesprokkeld. Heren 1 ging in eigen huis met maar liefst 3-13 onderuit tegen Doetinchem. Halverwege keek de ploeg van coach Jan de Bruin al tegen een 2-5 achterstand aan. De heren verloren vorige week de eerste competitiewedstrijd in de vierde klasse al met 11-0 van Haackey. De dames leken zondag op weg naar een zege tegen Dieren, maar ging met 5-4 onderuit. Bij rust leidde de Goorse ploeg, die het eerste duel nipt won van Coevorden, nog met 3-1. Jade Mensink (2x), Ilse Veltkamp en A-speelster Isabel Hevink kwamen tot scoren.

gmhcdames1

Gerelateerde berichten

  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]
  • Hockeydames koploper na zege, heren verliezen opnieuw17 november 2014 Hockeydames koploper na zege, heren verliezen opnieuw De Goorse hockeydames hebben afgelopen weekend uitstekende zaken gedaan. De ploeg van trainer Ans Vorkink won in eigen huis met 3-0 van Westerduiven, dat nog ongeslagen was na twee […]
  • Hockeydames kloppen Holten: 4-031 oktober 2016 Hockeydames kloppen Holten: 4-0 De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey Club wonnen zondag met 4-0 van Holten. Met rust was het 2-0 door doelpunten van Ilse Veltkamp en Verel Bolink. In de tweede helft scoorde Isabel […]
  • Hockeydames winterkampioen, zuur verlies heren1 december 2014 Hockeydames winterkampioen, zuur verlies heren De hockeydames van de GoorseMHC hebben zich afgelopen weekend tot winterkampioen gekroond. De ploeg van trainer Ans Vorkink zegevierde met maar liefst 2-9 bij Twello. Halverwege hadden de […]
  • Hockeydames boeken monsterzege, heren nipt onderuit22 september 2014 Hockeydames boeken monsterzege, heren nipt onderuit De dames van de GoorseMHC hebben een prima antwoord gegeven op de nederlaag in de eerste competitiewedstrijd. De ploeg van trainer/coach Ans Vorkink-Hoornweg won in eigen huis zondagmiddag […]