Aanvragen Schoolfeestfonds tot 1 januari

Uit de revenuen van het Schoolfeest stelt het Schoolfeestbestuur elk een bedrag beschikbaar voor het Schoolfeestfonds. Samen met het geld uit voorgaande jaren kan het Schoolfeestfonds, dat in 2007 is ingesteld, hiermee ook weer in 2015 bijdragen verstrekken. Goorse verenigingen en instellingen kunnen nog tot 1 januari 2015 een bijdrage aanvragen door middel van het speciale aanmeldingsformulier, dat kan worden gedownload op de Schoolfeestsite. Op de Schoolfeestsite staan tevens de voorwaarden om voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds in aanmerking te komen. In 2014 zijn er door het Schoolfeestfonds aan 28 verenigingen en instellingen bijdragen toegezegd met een totaalbedrag van ruim 34.000 euro.

schoolfeestfonds

Gerelateerde berichten

  • Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari20 november 2017 Aanvragen voor bijdrage uit Schoolfeestfonds kan nog tot 1 januari Verenigingen en instellingen die voor een investering een bijdrage willen hebben uit het Schoolfeestfonds kunnen daartoe nog tot 1 januari aanstaande een verzoek indienen. Inmiddels zijn […]
  • th Schoolfeestfonds25 januari 2015 30 mille in Schoolfeestfonds Er is voor het komende jaar een bedrag van € 30.000 beschikbaar gesteld voor het Schoolfeestfonds. Het geld is door het Schoolfeestbestuur gereserveerd voor de aanvragen van diverse Goorse […]
  • Nog een maand voor indienen aanvragen Schoolfeestfonds28 november 2018 Nog een maand voor indienen aanvragen Schoolfeestfonds Verenigingen en instellingen uit Goor hebben nog iets meer dan een maand om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds. Er zijn inmiddels al een aantal verzoeken […]
  • Wie wil een bijdrage uit het Schoolfeestfonds?9 november 2015 Wie wil een bijdrage uit het Schoolfeestfonds? De stichting Goors School en Volksfeest wil ook in het komende jaar weer een aanzienlijke financiële bijdrage leveren aan investeringen van Goorse verenigingen en instellingen. Volgens […]
  • Aanvragen Schoolfeestfonds kunnen nog tot 1 januari25 november 2019 Aanvragen Schoolfeestfonds kunnen nog tot 1 januari Goorse verenigingen en instellingen die een bijdrage uit het Schoolfeestfonds kunnen daarvoor nog tot 1 januari aanstaande een aanvraag indienen. De eerste verzoeken voor een financiële […]