Bingo bij ZondagMiddagCafé

Het ZondagMiddagCafé organiseert komende zondag een bingo voor senioren uit Goor en omstreken. De middag begint om 14.00 uur in het Soosgebouw aan de Schoolstraat 40. Na een kop koffie met wat lekkers gaan de bingoballen rollen en zijn er prijsjes te winnen. De middag duurt tot ongeveer 16.30 uur. De entree bedraagt 2,50 euro en is inclusief koffie/thee. In december gaat het ZondagMiddagCafé niet door. Daarna zal elke derde zondagmiddag van de maand het Soosgebouw weer open zijn. Ouderen die opgehaald moeten worden kunnen contact opnemen met Evelien Mazeland via telefoonnummer 06-54932768 of mail naar: e.mazeland@nullswohoftwente.nl. 

bingokaart

Gerelateerde berichten

  • Bingo voor ouderen8 oktober 2019 Bingo voor ouderen Komende donderdag 10 oktober is er in de Ouderen Sociëteit Goor weer een Bingo-middag. Die wordt iedere 2e donderdag van de maand georganiseerd en begint om 14:00 uur. Iedereen is welkom […]
  • Senioren welkom bij Bingo én in ZondagMiddagCafé11 september 2019 Senioren welkom bij Bingo én in ZondagMiddagCafé Morgenmiddag is er de eerste van een serie Seniorenbingo's in de Oude Sociëteit aan de Schoolstraat. Die begint om 14:00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Komend weekend is daar weer […]
  • Doorstart project ‘Senioren op eigen kracht’1 februari 2015 Doorstart project ‘Senioren op eigen kracht’ De senioren in Goor en de overige kernen in de Hof die zelfstandig wonen en 75 jaar of ouder zijn, kunnen ook dit jaar weer bezoek verwachten van vrijwilligers van de Stichting Welzijn […]
  • Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé14 januari 2016 Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé Het zogenoemde Zondagmiddagcafé wordt ook in het nieuwe jaar voortgezet in het Soosgebouw aan de Schoolstraat . Elke derde zondagmiddag gaan om 14.00 uur de deuren open voor alle senioren […]
  • Zondagmiddagcafé in Soosgebouw17 februari 2016 Zondagmiddagcafé in Soosgebouw Komende zondag is het zogenoemde Zondagmiddagcafé weer geopend voor de Goorse senioren. Elke derde zondagmiddag van de maand is het Soosgebouw in de Schoolstraat geopend voor een […]