James Autoservice sluit deuren in Goor

James Autoservice stopt in Goor. Het autobedrijf zat jaren in een bedrijfspand aan de Laarstraat nadat autobedrijf Bolink daar vertrok. James Autoservice was een onderdeel van Auto Ruesink met diverse vestigingen in Twente en de Achterhoek. De medewerkers worden van Goor overgeplaatst naar de vestiging in Enschede waar Ruesink naast het Citroën-dealerschap ook Fiat aan zich heeft gebonden. Ruesink zit verder nog in Doetinchem, Ruurlo en Zutphen. Het is niet duidelijk wat er met het pand in Goor gaat gebeuren.

Jamesautoservice

Gerelateerde berichten

  • Zippy Toys bezig aan laatste dagen27 mei 2022 Zippy Toys bezig aan laatste dagen Na de sluiting van Sport Inn is ook speelgoedwinkel Zippy Toys aan de laatste dagen bezig. De winkel van Judith Zuidberg gaat na morgen niet meer open. Grote prijsontwikkelingen in de […]
  • CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan15 oktober 2021 CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan De lokale CDA-fractie is in gesprek met ondernemersvereniging Goor Collectief en Stichting BIZ over de leegstand in het centrum van Goor. De Christen Democraten willen daar samen met de […]
  • Lekker Leuk gaat sluiten6 oktober 2021 Lekker Leuk gaat sluiten Lekker Leuk op het Goorse Weversplein gaat de deuren sluiten. Onderneemster Marsha Kremer (42) heeft besloten om andere uitdagingen te zoeken. "Het waren zes prachtige jaren maar de markt […]
  • In memoriam: Bé Wiegerinck13 juni 2021 In memoriam: Bé Wiegerinck En weer is een prominente Gorenaar heen gegaan. Vrijdagochtend is Bé Wiegerinck overleden na een periode van afnemende gezondheid. Wiegerinck was jaren hét gezicht van het oudste Goorse […]
  • Vragen over vervroegde sluiting onbewaakte spoorwegovergangen14 maart 2021 Vragen over vervroegde sluiting onbewaakte spoorwegovergangen De lokale CDA-fractie heeft bij monde van raadslid Eric Raanhuis vragen gesteld over de onbewaakte spoorwegovergangen in de Hof van Twente. Dit naar aanleiding van een fataal ongeluk in […]