Jonge tennissers op Lentetoernooi

Hoewel we voor het echte lenteweer nog een paar dagen moeten wachten, werd vandaag onder gunstige weersomstandigheden op het complex van Goorse Tennisclub het jaarlijke Rabobank Lentetoernooi afgewerkt. De ruim 20 jeugdige tennissers en tennisters werkten een schema af waarbij de spelers telkens te maken kregen met een andere medespeler en wisselende tegenstanders, waardoor een gevarieerd toernooi toernooi werd afgewerkt. Uiteindelijke kwamen Quin Meijer, Floris Pijper, Bram Leentjes, Jan-Willem Zandvoort, Bas Jochems en Noa Meijer als winnaars uit de bus rollen.

Vorig weekend is het tennisseizoen voor de GTC-jeugd al van start gegaan met  “Maak kennis met tennis”. Deze week starten voor de jeugdige leden van de Goorse Tennisclub de lessen op dinsdag- en op donderdagmiddag en vanaf 1 april is er elke woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 tennisinstuif. Onder leiding van de jeugdcommissie kunnen kinderen dan op een leuke gezellige manier nog een keertje extra tennissen.

Gerelateerde berichten

  • Jordy van den Berg ziet halve Abraham10 juli 2013 Jordy van den Berg ziet halve Abraham Afgelopen weekend is Jordy van den Berg 25 jaar geworden. Het feestje is zaterdagavond gevierd bij De Smidse met familie en vrienden, aansluitend is Jordy op vakantie gegaan. Zijn […]
  • Rabo-bankpas verloren in centrum16 april 2013 Rabo-bankpas verloren in centrum Vrijdagmiddag is in het centrum een Rabo-bankpas op naam van VD Berg verloren. Heeft u informatie of weet u waar de bankpas is, dan graag uw reactie naar 0547-273355.
  • Komende week in teken van Kinderkamp27 augustus 2018 Komende week in teken van Kinderkamp Ondanks dat het einde van de zomervakantie nadert, staat er voor de Goorse kinderen over een aantal dagen een van de leukste weken op het programma. Van dinsdag 28 augustus t/m vrijdag 31 […]
  • Rolstoeltennisser Ter Höfte mag zich meten met de besten van de wereld24 januari 2019 Rolstoeltennisser Ter Höfte mag zich meten met de besten van de wereld De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Höfte is opgeroepen om mee te doen aan de Cruijff Junior Masters in het Franse Tarbes dit weekeinde. Het Goorse talent stond aanvankelijk op de […]
  • 120124_Kosters-Smit125 januari 2012 Burgemeester op bezoek bij jarige Kosters Jo Kosters-Smits kreeg gistermiddag hoog bezoek aan de Kwarterstraat. Burgemeester Jeroen Goudt kwam namelijk op de koffie bij de jarige. Jo passeerde vorig jaar de grens van 100 en […]