Prijzen voor Goorse winkeliers

Le Coq is in de prijzen gevallen tijdens het zogenoemde Twente Wild On Tour. Dat is een contest voor wildgerechten- en specialiteiten. De hazenpeper die werd ingestuurd door de Goorse poelier kreeg daar het predikaat brons (foto). Bakker van Otten was met een aantal bakkers actief op de nationale vakwedstrijden in Drachten. Daar werd door in totaal 11 werknemers de 1e, 2e en 3e plaatsen diverse broodsoorten, Petit Four cake en slagroomtruffels. Er zijn geen Goorse bakkers actief bij van Otten dat wel een vestiging in het stadshart van Twentse Haagje heeft.

Twentewildontour

 

Gerelateerde berichten

  • Le Coq derde in aspergecontest28 april 2015 Le Coq derde in aspergecontest De aspergesalade van de Goorse poelier Le Coq heeft brons gekregen tijdens de verkiezing van de Twente Asperge Wijn-Ham-Bier-Salade 2015 op het ROC van Twente in Almelo. Een proefpanel van […]
  • Bakker Meinders opent vestiging in Goor29 april 2017 Bakker Meinders opent vestiging in Goor Bakkerij Meinders opent op korte termijn een vestiging in het centrum van Goor. Bakker en eigenaar Ruben Meinders van de regionale winkelketen gaat in het pand aan de Grotestraat 66 waar […]
  • Goorse winkels grootste kans op finale ‘gezelligste winkel’30 december 2014 Goorse winkels grootste kans op finale ‘gezelligste winkel’ De verkiezing van de gezelligste winkel van de Hof van Twente wordt waarschijnlijk gewonnen door een Goorse onderneming. Op dit moment leidt Primera de Bandijk in een contest die niet echt […]
  • Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour3 november 2017 Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour De Poeliers van het Goorse Le Coq zijn in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Wild Tour Twente. Met de zelfgemaakte ree-paté werd een tweede prijs behaald terwijl er een derde plek […]
  • Geen geld meer voor centrumcoördinator30 oktober 2014 Geen geld meer voor centrumcoördinator De gemeente Hof van Twente stelt geen geld meer beschikbaar voor de invulling van de functie van centrumcoördinator voor het stadshart van Goor. De functie van René Kamphuis (foto) komt […]