De kippenslachterij aan de Molenstraat…

HaverkateslachterijDeze prachtige vergeelde prent werd opgestuurd door Gerrit van der Haar. Het is een foto uit 1950 van het personeel van de toenmalige kippenslachterij van Relker-Haverkate aan de Molenstraat. De man uiterst links is eigenaar Relker. De vraag is nu: Wie staat hier nog meer op ? Gerrit wil het graag weten. En wij ook. Weet u meer ? Mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Man masturbeert op fiets in centrum7 maart 2017 Man masturbeert op fiets in centrum De politie is op zoek naar een man die zichzelf bevredigde in het Goorse stadshart afgelopen zaterdag. De potloodventer verplaatste zich al masturberend op een omafiets door het centrum en […]
  • Medicijnen verloren omgeving centrum30 april 2013 Medicijnen verloren omgeving centrum Vanmiddag is een blauwe tas van spijkerstof verloren met daarin medicijnen, die met name voor kinderen zeer gevaarlijk zijn. De afgelegde route is van het centrum, via het Tuindorp en de […]
  • Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe10 september 2019 Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat […]
  • ‘Hector krijgt het moeilijk, Twenthe en GFC subtoppers’4 september 2015 ‘Hector krijgt het moeilijk, Twenthe en GFC subtoppers’ Het nieuwe voetbalseizoen in het nieuwe seizoen in de vierde klasse B is aanstaande met de duels van Hector, Twenthe en GFC komende zondag tegen respectievelijk Barbaros, Avanti en […]
  • Olympia slaat ook Swift met 7-3 van tafel8 maart 2010 Olympia slaat ook Swift met 7-3 van tafel De tafeltennisers van Olympia lijken inmiddels patent te hebben op een 7-3 overwinning. De Goorse ploeg won gisteren in Deventer, tegen Swift 2, voor de derde keer op rij met een marge van […]